Αγουέρο: «Τέσσερις μέρες με μια φανέλα στο χέρι, ο Μέσι πίστευε ότι είχε ανανεώσει»

Αγουέρο: «Τέσσερις μέρες με μια φανέλα στο χέρι, ο Μέσι πίστευε ότι είχε ανανεώσει»

Για τη μέρα που αυτός κι ο Λιονέλ Μέσι έμαθαν ότι o «Pulga» δεν θα ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα μίλησε για ακόμη μία φορά ο Σέρχιο Αγουέρο

aguero_messi
Η ιστορία του Σέρχιο Αγουέρο και του Λιονέλ Μέσι είναι μία από τις πιο πικρές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι δυο τους είναι φίλοι από πολύ μικρή ηλικία ενώ ενώνονται και με κουμπαριά, και πάντα ήθελαν να αγωνιστούν μαζί και στην Μπαρτσελόνα εκτός από την εθνική Αργεντινής.

Όταν ο Αγουέρο έφυγε από την Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε αμέσως στους «μπλαουγκράνα» και το όνειρο έμοιαζε λίγο πιο κοντά προς υλοποίηση. Ωστόσο όσο οι δυο τους έκαναν πλάνα... ο Θεός γελούσε, μιας και εκείνες οι ημέρες ήταν και οι τελευταίες του Μέσι στη Βαρκελώνη, εξαιτίας της γνωστής ιστορίας με την κακοδιαχείριση από την πλευρά της διοίκησης και τα πολλά χρέη του κλαμπ.

Καλεσμένος σε εκπομπή της πατρίδας του, ο Κουν ρωτήθηκε ξανά για εκείνο το διάστημα, συγκινώντας τους φιλάθλους με την ιστορία πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Κλείσιμο
«Κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα ο Μέσι είχε μια φανέλα της Μπαρτσελόνα στο δωμάτιό του και για 3-4 μέρες έλεγε: "Νομίζω ότι το συμβόλαιό μου ανανεώθηκε, το βράδυ έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία με τη φανέλα". Πήγα στο δωμάτιό του αλλά μου είπε ότι δεν έχει λήξει ακόμη το θέμα», ανέφερε ο Αγουέρο και συνέχισε:

«Όταν έγιναν όλα εγώ νόμιζα ότι κάποιος χάκαρε τους λογαριασμούς της Μπαρτσελόνα. Νόμιζα ότι είναι κάποιου είδους αστείο. Έλεγε ότι είναι απίστευτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αποφάσισα να περιμένω, κοίταξα μετά από ώρες και η ανακοίνωση ήταν ακόμα εκεί. Και τότε ήταν που κατάλαβα ότι κανείς δεν τους είχε χακάρει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης