O Κέβιν Τραπ έγραψε τραγούδι για την «καυτή» αγαπημένη του Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

O Κέβιν Τραπ έγραψε τραγούδι για την «καυτή» αγαπημένη του Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στην Βραζιλιάνα σύντροφό του η οποία έκλεισε τα 38 της χρόνια

goulart-m
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που κρατάει για πολλά χρόνια. 

Αναφερόμαστε στον Κέβιν Τραπ και στην Ιζαμπέλ Γκουλάρτ οι οποίοι εδώ και χρόνια πορεύονται μαζί στη ζωή. Ο Γερμανός τερματοφύλακας που προσέχει σαν τα μάτια του τη Βραζιλιάνα καλλονή της έγραψε και τραγούδι για τα γενέθλια της και δεν δίστασε να το παίξει ζωντανά στα social media. 



O 32χρονος τερματοφύλακας πήρε μια κιθάρα και άρχισε να παίζει για την αγαπημένη του που έκλεισε τα 38 της χρόνια και έγραψε στο Instagram: «Το πρώτο μου τραγούδι στην κιθάρα για σένα! Σήμερα είναι η μέρα σου, τα γενέθλιά σου! Σου εύχομαι όλο τον κόσμο! Πολλή αγάπη, ευτυχία και καλή υγεία! Εύχομαι η μέρα σου να είναι τόσο ξεχωριστή όσο είσαι εσύ για μένα! Σε αγαπώ τόσο πολύ!». 


Κλείσιμο

Η Βραζιλιάνα που έγραψε ιστορία ως μοντέλο της Victoria's Secret απάντησε: «Δεν υπάρχει τίποτα σαν εσένα σε όλο τον κόσμο !!! Είσαι μοναδικός και τα κάνεις όλα τόσο μοναδικά !!!!! Αυτό είναι ένα αξέχαστο και πιο προσεγμένο δώρο». 

Η Ιζαμπέλ και ο Κέβιν  λατρεύουν τη Μύκονο και είναι κάθε χρόνο στο νησί της Ελλάδας. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015. Τότε ο Τραπ έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη συνάντηση τους έγινε στο Παρίσι και λίγους μήνες μετά παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι. Μετά από 3 χρόνια ο πορτιέρο της έκανε πρόταση να αρραβωνιαστούν και η ίδια υποστηρίζει πλέον ανοιχτά ότι θα παντρευτούν.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία μοιράστηκε μάλιστα ένα βίντεο με τους 4,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram επιβεβαιώνοντας την είδηση ​​και έγραψε: «Σύντομα θα γίνω η κυρία Τραπ».

Για τον άνδρα της ζωής της είχε πει: «Όταν συναντάς αυτόν που σου αλλάζει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα, τότε είσαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός!». Ο ίδιος θα πει ότι του φέρνει γούρι και πριν από λίγους μήνες κατέκτησε με την Άιντραχτ το Europa League. 


Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Άφαντος ο οδηγός που σκότωσε τη 15χρονη - Μάχη για τη ζωή τους δίνουν η μάνα και η αδελφή της

Σκλάβες σε οίκους ανοχής στην Αθήνα: Φρικτές αποκαλύψεις κοριτσιών από την Μολδαβία

Δένδιας για απειλές Ερντογάν: Η Τουρκία έχει υιοθετήσει τις ρωσικές μεθόδους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης