Basket League, Περιστέρι bwin - ΑΕΚ: Ξύλο στις εξέδρες και προσωρινή διακοπή στο ματς

Basket League, Περιστέρι bwin - ΑΕΚ: Ξύλο στις εξέδρες και προσωρινή διακοπή στο ματς

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του αγώνα για τη Basket League σημειώθηκε μεγάλη ένταση στις εξέδρες του Περιστερίου με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι

5712150
Πραγματικός πανικός επικράτησε στις εξέδρες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου μεταξύ Περιστερίου bwin και ΑΕΚ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cntbrwjpimc1)


Συγκεκριμένα μερίδα φίλων του Περιστερίου κατευθύνθηκε στον χώρο των επισήμων και άρχισε να πέφτει... ξύλο, κάτω από αδιευκρίνιστες -αυτήν την στιγμή- αιτίες.

5712156
5712151


Οι διαιτητές του αγώνα διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 13-20 υπέρ της ΑΕΚ και με 9.6'' να απομένουν για το τέλος της πρώτης περιόδου. Λίγο αργότερα αποφασίστηκε να γίνει εκκένωση του γηπέδου σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Λόγω της μεγάλης έντασης και την είσοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ, πολλοί γονείς με τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τις εξέδρες του γηπέδου.

5712145
5712159
Κλείσιμο


Στα αποδυτήρια αρχικά οι διαιτητές ενημέρωσαν ότι για να συνεχιστεί ο αγώνας θα πρέπει να εκκενωθεί το γήπεδο. Ωστόσο ο υπεύθυνος της αστυνομικής δύναμης αντέδρασε καθώς δεν είχε προβλεφθεί μεγάλη αστυνομική και θα υπήρχε πρόβλημα εκτός του γηπέδου και τελικά μετά από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας με τον κόσμο εντός του γηπέδου μετά από ημίωρη διακοπή...

Ειδήσεις σήμερα

«Με απειλούσε, με χτυπούσε - Μόνο εγώ ξέρω γιατί του έριξα βιτριόλι», λέει η 38χρονη

Σκλάβες σε οίκους ανοχής στην Αθήνα: Φρικτές αποκαλύψεις κοριτσιών από την Μολδαβία

Σι Τζινπίνγκ: Αυτοί είναι οι 7 αξιωματούχοι της νέας ηγετικής ομάδας της Κίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης