Απόρησε ο Αντσελότι με το βραβείο της Σίτι: «Η Ρεάλ καλύτερη ομάδα του 2022» - «Γελάσαμε στην ανακοίνωση» τόνισε ο Κουρτουά

Απόρησε ο Αντσελότι με το βραβείο της Σίτι: «Η Ρεάλ καλύτερη ομάδα του 2022» - «Γελάσαμε στην ανακοίνωση» τόνισε ο Κουρτουά

Δυσαρέσκεια βγάζει η Ρεάλ Μαδρίτης για το βραβείο του France Football στην Σίτι

26308621
Ανάμεσα στα βραβεία που δόθηκαν την Δευτέρα στο Παρίσι από το περιοδικό ήταν και αυτό της καλύτερης ομάδας του 2022 το οποίο πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Πολίτες κέρδισαν την Premier League αλλα στο Champions League αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία κατέκτησε το 14ο τρόπαιο στην ιστορία της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.



Κλείσιμο
Όπως είναι φυσικό η ψηφοφορία του France Football προκάλεσε αντιδράσεις στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τερματοφύλακας της Τιμπό Κουρτουά σημείωσε σχετικά: «Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το τρόπαιο για τον καλύτερο σύλλογο κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε».

Μια ημέρα μετά ο Κάρλος Αντσελότι μιλώντας στη Μαδρίτη για το θέμα τόνισε:

«Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ που κατέκτησε το Champions League.

Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους.

Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες».


Ειδήσεις σήμερα:

Το Nammos τρέχει... στο Κατάρ για να προλάβει το Μουντιάλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - Γιατί κατέρρευσε σε οκτώ μήνες ο «κόκκινος στρατός»

Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης