Μπαρτζώκας για Ρεάλ-Ολυμπιακός: «Είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε τη νίκη» - Δείτε βίντεο

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ισπανία για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ (19/10) και Μπασκόνια (21/10)

Την πίστη του ότι η ομάδα που μπορεί να πάρει ένα ακόμη μεγάλο διπλό στην Ισπανία, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Μαδρίτη, όπου αύριο (19/10, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ.

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική Το προσεγγίσουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη».



Για τις αλλαγές των Μαδριλένων σε σχέση με την περσινή σεζόν, σχολίασε: «Νιώθω οτι έχει αλλάξει λίγο. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν mismatch στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια. Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

«Να παίξουμε σκληρά»

Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων», Μουστάφα Φαλ τόνισε από την πλευρά του: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωϊστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την μονομαχία του με την Ταβάρες, είπε: «Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Ερωτηθείς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια που θα ακολουθήσει αυτή της Ρεάλ, απάντησε: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».

* Ο Κώστας Παπανικολάου δεν ακολούθησε την αποστολή .


Ειδήσεις σήμερα:

Το Nammos τρέχει... στο Κατάρ για να προλάβει το Μουντιάλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - Γιατί κατέρρευσε σε οκτώ μήνες ο «κόκκινος στρατός»

Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr