Πόλο: Απίθανο buzzer - beater με την πλάτη στο τέρμα στο Παναθηναϊκός-Εθνικός - Δείτε το γκολ

Πόλο: Απίθανο buzzer - beater με την πλάτη στο τέρμα στο Παναθηναϊκός-Εθνικός - Δείτε το γκολ

O Δημήτρης Σγουρίδης πέτυχε τέσσερα γκολ στη νίκη (10-8) του Παναθηναϊκού επί του Εθνικού στην Α1 Ανδρών στο πόλο

pao
Πολύ δυνατά μπήκε ο Παναθηναϊκός στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, καθώς έκανε το "2 στα 2" και δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες σεζόν.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Μάζη, μάλιστα, πήραν μια τεράστια νίκη με 10-8 επί του Εθνικού Πειραιά στο ντέρμπ της 2ης αγωνιστικής και στο πλαίσιο του Α' Ομίλου, το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnmlm872gb4x)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnmlwgpa8nvd)



Κλείσιμο
Δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες και κλειστές άμυνες στο μεγαλύτερο διάστημά του. Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα προβάδισμα δύο γκολ στη συνέχεια και με καλή άμυνα σε κρίσιμες επιθέσεις του αντιπάλου κατάφερε να το κρατήσει (παρότι οι κυανόλευκοι του Πειραιά μείωναν στο ένα), να βρίσκει λύσεις επιθετικά και να φτάσει στο τελικό 10-8 υπέρ του. Κορυφαίος για τους πράσινους ο Σγουρίδης με 4 γκολ ο οποίος έγραψε με απίθανο τρόπο το 10-7. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnmlrxjxt949)


Στον πάγκο των πρασίνων έκανε και ντεμπούτο ο Δημήτρης Μάζης (αφού στην πρώτη αγωνιστική ήταν τιμωρημένος). Ο Φάνης Κουντουδιός δεν είχε στη διάθεσή του το Μπέτο, που βρίσκεται σε υποχρεώσεις της Εθνικής Βραζιλίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 10-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-3, 3-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 4, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλας 2, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα» λέει ο 33χρονος που συνελήφθη για δύο βιασμούς της ανήλικης

Σωτήρης Τσιόδρας: Τρία κακά και ένα καλό σενάριο για το μέλλον της πανδημίας - Πότε θα χρειαστούμε νέα εμβόλια

Από τον Μπάντι μέχρι τον Ντάμερ - Οι serial killers έχουν «κυριεύσει» τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης