Ριβάλντο για τις εκλογές στη Βραζιλία: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι επέλεξαν τον Λούλα»

Ριβάλντο για τις εκλογές στη Βραζιλία: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι επέλεξαν τον Λούλα»

Ο Ριβάλντο σχολίασε το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των εκλογών στη Βραζιλία τονίζοντας πως δεν θέλει να δει τον  Λούλα πρόεδρο στη χώρα του

ddd
Ο κεντροαριστερός πρώην πρόεδρος Λούλα κατέλαβε μεν την πρώτη θέση στον 1ο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, μπροστά από τον ακροδεξιό αρχηγό του κράτους Ζαΐχ Μπολσονάρου, αλλά το προβάδισμά του είναι πολύ μικρότερο από ό,τι προέβλεπαν δημοσκοπήσεις και θα χρειαστεί να διεξαχθεί δεύτερος γύρος ανάμεσα στους δυο τους την 30ή Οκτωβρίου.

Ο Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα εξασφάλισε 47,91% των ψήφων, έναντι 43,65% του Μπολσονάρου, με βάση τα αποτελέσματα που δημοσιοποίησε το Ανώτατο Εκλογοδικείο (TSE) με το 97,3% των ψήφων καταμετρημένο.



Δύο ημέρες μετά από τις εκλογές θέση για το αποτέλεσμα πήρε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος "Χρυσής Μπάλας" υποστηρίζει τον Μπολσονάρου και ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί του σχολίασε:

«Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο @jairmessiasbolsonaro και στα 51 εκατομμύρια άτομα που τον ψήφισαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι επέλεξαν την άλλη πλευρά και επέλεξαν έναν πρώην απατεώνα για να τους εκπροσωπήσει. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα είμαι εδώ παλεύοντας μαζί για τη Βραζιλία μας. Πιστεύω ότι μέχρι τις 30 θα συμβούν πολλά πράγματα… Ο Θεός φροντίζει και διατάζει τα πάντα… Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι ένα άτομο που έκανε ό,τι έκανε με τη Βραζιλία μας θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει ξανά το έθνος μας. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους να πάρουν θέση γιατί τότε δεν ωφελεί να κλαίμε. Πρέπει να παλέψουμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρή τουρίστρια που έπεσε από τον λόφο του Αρείου Πάγου

Τι αλλάζει στον προϋπολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης

Εκτροχιάστηκε ο Μπαχτσελί: Η κυριαρχία των νησιών του βορείου Αιγαίου ανήκει στην Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης