Απίστευτη ατυχία για Ζέκα - Υπέστη νέα ρήξη χιαστού!

Απίστευτη ατυχία για Ζέκα - Υπέστη νέα ρήξη χιαστού!

Ο Κάρλος Ζέκα είχε εκ νέου ραντεβού με την ατυχία και υπέστη ρήξη χιαστού στο πόδι που εγχειρίστηκε πέρσι με αποτέλεσμα να χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν

Zeka2
Δυστυχώς οι «φόβοι» για τον Κάρλος Ζέκα επιβεβαιώθηκαν και ο 34χρονος μέσος υπέστη εκ νέου ρήξη χιαστού, στο χθεσινό (3/10) ματς της Κοπεγχάγης με την Ααρχους.

Ο διεθνής χαφ στάθηκε ξανά άτυχος ένα χρόνο μετά από όταν έπαθε πέρσι την ίδια ημέρα (3/10) ανάλογη ζημιά και όπως έκανε γνωστό το club του θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.



Μάλιστα η διάγνωση των εξετάσεων που υποβλήθηκε έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ίδιο χιαστό που εγχειρίστηκε τον Οκτώβριο του 2021 και ο διεθνής μας παίκτης είναι πλέον από τους πιο άτυχους που παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Είμαι στεναχωρημένος, δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να το αφήσω πίσω μου»
Κλείσιμο
Ολοι στην πρωταθλήτρια Δανίας βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ ο ίδιος έστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, το δικό του «μήνυμα». «Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα 'ευχαριστώ' για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή».

Ο Γιάκιομπ Νέστρομουμ, κόουτς της Κοπεγχάγης, σχολίασε μεταξύ άλλων από την πλευρά του πως «είναι ένας υπέροχος αρχηγός, εξαιρετικός παίκτης αλλά και άνθρωπος. Μας 'πονάει΄ όλους αυτό που έγινε».

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Οικονόμου: Η Αθήνα είναι «ανοιχτή» σε συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν στην Πράγα

«Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»: Παράταση ως τέλη Οκτωβρίου για εξαργύρωση voucher εκπαιδευτικών

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ακάρ - «Ψεύτες και μυθομανείς οι Έλληνες πολιτικοί, τους εύχομαι περαστικά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης