Σάκκαρη - Σερίφ: Η Αιγύπτια έτρεξε να κλείσει το κινητό της που χτύπησε εν ώρα τελικού
Η Μαγιάρ Σερίφ άφησε τον κινητό της ανοιχτό στον πάγκο εκείνο χτύπησε και έτρεξε να το απενεργοποιήσει
Συμβαίνουν και αυτά όταν παίζεις δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ώρες.
Η Μαγιάρ Σερίφ απέκλεισε την Μπογκντάν στον ημιτελικό του Parma Open και μετά από 1,5 ώρα βρέθηκε πάλι στο κορτ για να παίξει τον τελικό με τη Μαρία Σάκκαρη.
Η Αιγύπτια τενίστρια ξέχασε να κλείσει το κινητό της και το άφησε στον πάγκο. Στην διάρκεια του 1ου σετ εκείνο άρχισε να χτυπάει και η Μαγιάρ έτρεξε να το απενεργοποιήσει για να συνεχιστεί ο τελικός.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας