Bundesliga, Κολωνία - Ντόρτμουν 3-2: Ανώμαλη προσγείωση

Bundesliga, Κολωνία - Ντόρτμουν 3-2: Ανώμαλη προσγείωση

Επιστροφή στις... γκέλες για τη Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε 3-2 με ανατροπή από την Κολωνία έδωσε την ευκαιρία στη Φράιμπουργκ να πατήσει κορυφή

26264307
Από τις βλέψεις για κορυφή, στην πτώση της τετράδας.

Ακόμα κι αν προηγήθηκε, η Ντόρτμουντ είδε την Κολωνία να τα φέρνει όλα τούμπα στο δεύτερο μέρος, να παίρνει τη νίκη με 3-2 και να την προσγειώνει απότομα σε μια σκληρή πραγματικότητα που την βρίσκει ισόβαθμη στην τέταρτη θέση παρέα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Cologne Turns Match vs Dortmund | 1. FC Köln - Borussia Dortmund 3-2 | All Goals | MD 8 – Buli 22/23


Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Λειψία - Μπόχουμ  4-0 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Άιντραχτ - Ουνιόν 2-0 

Κλείσιμο
Παρά το προβάδισμα της Ντόρτμουντ με τον Μπραντ στο 31΄, η Κολωνία φρόντισε να αντεπιτεθεί στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέσα σε 18 λεπτά! Αρχικά ο Κάιντζ στο 53΄ισοφάρισε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τίγκες ολοκλήρωσε την ανατροπή εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Στο 71΄ο Λιούμπισιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με την Ντόρτμουντ απλώς να μειώνει με αυτογκόλ του Σμιτζ (78΄) και να ξεμένει στο -2 από την κορυφή της Bundesliga.

Σκόραρε ο Μαυροπάνος, αλλά ηττήθηκε ξανά η Στουτγκάρδη
Η Στουτγκάρδη εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στη φετινή Bundesliga και μάλιστα, έχασε και τον βαθμό που κρατούσε μέχρι το 90' στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (3-2).

Σε ένα γεμάτο από γκολ πρώτο μέρος, οι Σουηβοί άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Γκιρασί, δέχθηκαν την ανατροπή από δύο γκολ των Μαρμούς (23') και Άρνολντ (38'), αλλά με κεφαλιά του Ντίνου Μαυροπάνου στο 45+1' έφεραν το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα. Ωστόσο, το γκολ του Γκέρχαρντ στο 90+1' ματαίωσε τα πλάνα τους για τον βαθμό της ισοπαλίας κι άφησε τη Στουτγκάρδη στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις πέντε βαθμούς σε οκτώ αγώνες.

Νίκη για Άιντραχτ απέναντι στην πρωτοπόρο Ουνιόν
Ένα δυναμικό πρώτο μέρος αρκούσε στην Άιντραχτ να επιβληθεί 2-0 της Ουνιόν και να ανέβει στην πρώτη πεντάδα της Bundesliga. Το σκορ για την ομάδα της Φρανκφούρτης άνοιξε ο Γκέτσε στο 12΄, με τον Λίντστρομ να χαλυβδώνει το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 42΄. Η αποβολή του Μουανί στο 68΄και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε η Ουνιόν δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει τα δεδομένα, με τον σύλλογο του Βερολίνου ωστόσο να ευνοείται από την ήττα της Ντόρτμουντ και να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο τη Φράιμπουργκ.

«Τεσσάρα» της Λειψίας με Βέρνερ και Ενκουκού
H Λειψία μετά την «τριάρα» από την από την Γκλάντμπαχ «ξέσπασε» στη Μπόχουμ, καθώς τη συνέτριψε με 4-0, εντός έδρας. Πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους οι σκόρερ Τίμο Βέρνερ και Κρίστοφερν Ενκουκού. Ο Γερμανός φορ άνοιξε το σκορ στο 15' με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 22' μετά από παράβαση του Χορν οι Ταύροι κέρδισαν πέναλτι και ο Ενκουκού το εκτέλεσε εύστοχα. Στο 53' ο Βέρνερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. Στο 64' ο Γκαμπόα έκανε πέναλτι, ο Ενκουκού το εκτέλεσε και αυτό αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εν τέλει βρήκε το δεύτερο του γκολ στο στο 85' όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Φόρσμπεργκ σούταρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Για τη Μπόχουμ ο Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Σταφυλίδης έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.


Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα στην Καβάλα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί

Μέτρα και στους... οίκους ανοχής εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης