Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γουόλτερς, χάνει το Super Cup!

Μία θλάση στον λαγονοψοΐτη ταλαιπωρεί τον Νέιτ Γουόλτερς και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του ενόψει του Super Cup (1-2 Οκτωβρίου) στη Ρόδο!

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες πριν το Super Cup της Ρόδου, με τον Νέιτ Γουόλτερς να τίθεται νοκ άουτ. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη (πάνω από τον προσαγωγό) και ως εκ τούτου δε θα ακολουθήσει την αποστολή των «πρασίνων» στη Ρόδο, εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης (01/10 - 17:00) και φυσικά θα κληθεί να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του για το τρόπαιο που κατέκτησε πέρσι στην Πάτρα, δίχως τον βασικό του πόιντ γκαρντ.

Ο Γουόλτερς έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα «πράσινα» για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», δείχνοντας πολύ θετικά δείγματα γραφής στο ξεκίνημα, όμως πλέον ο Ντέγιαν Ράντονιτς καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για το ξεκίνημα της σεζόν, με εκείνον στα «πιτς».

@Photo credits: eurokinissi
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr