Ο προπονητής της Μάλτας απολύθηκε μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη του!

Ο προπονητής της Μάλτας απολύθηκε μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη του!

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του φιλικού με το Ισραήλ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας ανακοίνωσε την απομάκρυνση του προπονητή της εθνικής Ντέβις Μάντζια 

Devis_Mangia2
Στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία κάνει λόγο για αποφάση που πάρθηκε «... μετά από αναφορά που έλαβε σχετικά με φερόμενη παραβίαση της πολιτική της», χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ωστόσο τα τοπικά μέσα αποκάλυψαν ότι ο Ιταλός τεχνικός κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας, στον οποίο μάλιστα φέρεται να έχει τάξει διάφορα πράγματα (ακόμη και το δικαίωμα να καλεί κάποιους παίκτες στην ομάδα!!!)

Ο Μάντζια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο κι όπως αναφέρει η Ομοσπονδία δήλωσε διαθέσιμος για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο 48χρονος κόουτς βρίσκεται μπλεγμένος σε μια τέτοια ιστορία.

Το 2016 αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Άσκολι επικαλούμενος προβλήματα υγείας, αλλά αργότερα έγινε γνωστό ότι σε εκτός έδρας ματς στη Νοβάρα είχε λείψει αρκετές ώρες από το ξενοδοχείο μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του!

Από το 2017 έως το 2019 ήταν προπονητής στην Κραϊόβα, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου (ο πρώτος της τίτλος μετά από 25 χρόνια), αλλά παρόλο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός έφυγε ξαφνικά.

Λίγους μήνες αργότερα ο Ρουμάνος προπονητής Βίκτορ Πιτούρκα, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, σ' ένα από τα διαλείμματα συζητώντας με τους άλλους καλεσμένους για την Κραΐόβα αποκάλυψε ότι ο Μάντζια είναι γκέι και ευνοούμενος του ήταν ο Ραζβάν Πόπα (ο οποίος έφυγε σχεδόν ταυτόχρονα μαζί του) ενώ είχε προσεγγίσει κι έναν ποδοσφαιριστή από τη β' ομάδα!

Κλείσιμο
Όλα αυτά ειπώθηκαν εκτός αέρα, ωστόσο όταν η εκπομπή «ανέβηκε» στο κανάλι του σταθμού στο youtube δεν έγινε κανένα μοντάζ και ακούστηκαν τα πάντα προκαλώντας σοκ σε όλη τη Ρουμανία.

Ο Μάντζια επιστέφοντας στην Ιταλία από την Κραϊόβα παντρεύτηκε και λίγους μήνες αργότερα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάλτας, η οποία επί των ημερών του κατάφερε να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα...


Ειδήσεις σήμερα

Ένας χρόνος απ’ τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι - Εγκαίνια του Ναού του Προφήτη Ηλία που είχε καταρρεύσει

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται τελικά ο θάνατος του 52χρονου στο Γκάζι

Η NASA εμβόλισε αστεροειδή και έγραψε διαστημική ιστορία - Πότε θα φανεί αν πέτυχε η αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης