Κακά: «Η καλύτερη μου ανάμνηση από την Ρεάλ ήταν η μέρα που έφυγα!»

Κακά: «Η καλύτερη μου ανάμνηση από την Ρεάλ ήταν η μέρα που έφυγα!»

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε μια απίθανη δήλωση για την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης στο περιθώριο της συμμετοχής του στο μαραθώνιο του Βερολίνου

Berlin_Kaka
Είναι ένας από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα τις προηγούμενες δεκαετίες...

Ο Κακά εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2018 φορώντας τη φανέλα του Ορλάντο στο MLS, αλλά έλαψμε στη γηραιά ήπειρο με τη φανέλα της Μίλαν, κατακτώντας το 2007 και τη Χρυσή Μπάλα.

Ωστόσο η μεταγραφή του το 2009 στη Ρεαλ Μαδρίτης αποδείχθηκε καταστροφική, καθώς ο ίδιος ποτέ δεν προσαρμόστηκε στο περιβάλλον των γκαλάκτικος, αλλά κι οι προπονητές του ελάχιστες ευκαιρίες του έδωσαν.

Ο 40χρονος πλέον Κακά βρέθηκε στο Βερολίνο όπου συμμετείχε στον πρώτο μαραθώνιο της ζωής του και στη συνέντευξη που έδωσε στη Marca, όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη στιγμή στην καριέρα του στη Ρεάλ, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

Kaka_Real


Κλείσιμο
«Θα ακουστεί λίγο περίεργο, αλλά ήταν η ημέρα που έφυγα. Εκείνη την ημέρα μίλησα με τον πρόεδρο (Φλορεντίνο Πέρεθ) ο οποίος μου είπε ότι στο πρόσωπο μου βλέπει έναν εξαιρετικό επαγγελματία, που είχε μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει, λόγω τραυματισμών και έλλειψης εμπιστοσύνης των προπονητών δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα. Αυτό μου πρόσφερε τεράστια ικανοποίηση γιατί ένιωσα ότι οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοικτές για μένα κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν θα με ακούσετε να λέω κακή κουβέντα για την Ρεάλ και τους ανθρώπους της».

Ο Κακά ολοκληρώνει σύντομα τη σχολή προπονητικής και ετοιμάζεται για τη μετάβαση στους πάγκους, ωστόσο από το 2018 είχε αποφασίσει για δική του ευχαρίστηση να τρέξει σε μαραθώνιο με τον κορωνοϊό να αναβάλλει την επιθυμία του, την οποία έκανε πραγματικότητα σήμερα τρέχοντας στον μαραθώνιο του Βερολίνου.



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Fake news από το Anadolu με φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Λέσβο και Σάμο

Σύρος-Μύκονος: Καταγγελία για λαδώματα υπαλλήλων της πολεοδομίας

Βρετανός περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια Ρώσων βασανιστών - «Είμαι ο θάνατός σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης