Γιάννης Αντετοκούνμπο: Είναι ο καλύτερος παίχτης του NBA λέει το CBS Sports
«Προσεγγίζει το παιχνίδι με ένα μοναδικό επίπεδο αποφασιστικότητας» τονίζει το CBS για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Στην πρώτη θέση ανάμεσα στους 100 καλύτερους παίχτες του ΝΒΑ κατέταξε το CBS Sports τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου.
Βάσει της κατάταξης που ανακοίνωσε το αμερικανικό δίκτυο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο«βλέπει αφ ' υψηλού» παίχτες όπως οι Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Νίκολα Γιόκιτς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, κ.α.
«Ξεχάστε το Greek Freak. Γιατί να μην μιλάμε μόνο για freak? Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μοναδικός παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έκλεισε ολόκληρη σεζόν με μέσο όρο 29 πόντους, 10 ριμπάουντ, πέντε ασίστ και ένα κόψιμο. Και την περασμένη σεζόν το έκανε για δεύτερη φορά. Ο 27χρονος Αντετοκούνμπο είναι ένα ταλέντο που βγαίνει μια φορά σε μια γενιά» γράφει το CBS στην αιτιολόγηση της επιλογής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη θέση.
Όπως σημειώνεται, δε, «ακόμα πιο εντυπωσιακό από τις ικανότητές του και τα φυσικά του προσόντα είναι ότι προσεγγίζει το παιχνίδι με ένα μοναδικό επίπεδο αποφασιστικότητας. Ακόμα και όταν αναδείχθηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές MVP, έναν τίτλο που δεν έχουν κατακτήσει πολλοί, φαίνεται ότι είναι ακόμα στην άνοδό του».
Στην πρώτη πεντάδα της λίστας βρίσκονται τρεις Ευρωπαίοι, καθώς εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς και στην πέμπτη ο Λούκα Ντόντσιτς.
Οι Top 12 επιλογές παικτών του ΝΒΑ για τη σεζόν 2022-23, από τους δημοσιογράφους του CBS Sports:
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.