Ο Παναθηναϊκός κοντά σε συμφωνία με Πονίτκα

Ο Παναθηναϊκός πλησιάζει στην απόκτηση του Ματέους Πονίτκα με τους πράσινους να πληρώνουν το buy out στη Ρέτζιο Εμίλια

Ponitka
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται προ των πυλών της απόκτησης του Ματέους Πονίτκα! Οι «πράσινοι« ολοκληρώνουν την απόκτηση του Πολωνού γκαρντ και πρόκειται να πληρώσουν buy out στη Ρέτζιο Εμίλια, η οποία έχει συμβόλαιο μαζί του.

Μάλιστα, οι κινήσεις αναμένεται να είναι αστραπιαίες και ο Πονίτκα θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της εκκίνησης της νέας σεζόν.

Στα εννέα ματς του Eurobasket είχε κατά μέσο όρο 13.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.8 λάθη ανά 27.1 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 51% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 75% στις βολές.

Η προσθήκη του Πονίτκα θα αυξήσει τους ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού σε επτά. Την ίδια στιγμή, αναζητούν ακόμα έναν ξένο ψηλό που θα μεγαλώσει τον αριθμό σε οκτώ!

Αυτή τη στιγμή, οι «πράσινοι» δεν έχουν στα πλάνα τους να μειώσουν τον αριθμό των ξένων, μολονότι αυτό το ενδεχόμενο αναμένεται να εξεταστεί στο άμεσο μέλλον.

Κλείσιμο
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις για την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, ενώ το βλέμμα είναι στραμμένο στους παίκτες που κόβονται από το NBA, με τον Βραζιλιάνο σέντερ Μπρούνο Καμπόκλο να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Η... σφήνα της Εφές
Το πρωί της Τετάρτης (21/9) προέκυψε και το ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές, συμφωνα με ιταλικά δημοσιέυματα.

Η«restodelcarlino» ανέφερε πως μετά τη Βίρτους και την Μπασκόνια που είχαν ενδιαφερθεί πριν από μέρες για τον Πονίτκα, πλέον οι Εφές και ο Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για το μέλλον του παίκτη.

Με τους «πράσινους» να... κερδίζουν την τουρκική ομάδα για την αποκτηση του Πολωνού, ο οποίος κατέγραψε το μοναδικό triple double στο EuroBasket 2022.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς η αντεπίθεση του Κιέβου έφερε την πυρηνική απειλή του Πούτιν

Δείτε βίντεο: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι Ερντογάν» είπε απαξιωτικά ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Βγενόπουλος δικαιώθηκε για €300 εκατ. αλλά μετά θάνατον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης