Premier League, Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 0-3:Τριάρα με Χάαλαντ

Premier League, Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 0-3:Τριάρα με Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έφτασε τα 100 γκολ σε 99 παιχνίδια στην καριέρα του και η Μάντσεστερ Σίτι φιγουράρει στην κορυφή της Premier League

26203102
Ο Χάαλαντ έκανε τη διαφορά σε ακόμα ένα ματς, πήρε τη Σίτι πάνω του και οι «Πολίτες» πέρασαν και από το Molineux, επικρατώντας 3-0 της Γουλβς.

Δείτε ΕΔΩ το 0-1 

Δείτε ΕΔΩ το 0-2 

Δείτε ΕΔΩ το 0-3 

Ο Νορβηγός έφτασε τα 100 γκολ σε 99 ματς και η Μάντσεστερ πέρασε πρώτη στην κορυφή της Premier League.

H ομάδα του Πεπ πήρε προβάδισμα στο 56ο δευτερόλεπτο κι έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στη Σίτι. Ο Ντε Μπρόινε έκανε την ασίστ και ο Τζακ Γκρίλις με προβολή πέτυχε το 1-0. Η Γουλβς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 16' η κατάσταση για τους γηπεδούχους έγινε πολύ άσχημη.

Ο Χάαλαντ πήρε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0. Μάλιστα, έγραψε τη δική του ιστορία στην Premier League, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ σε τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας ματς. Στο 33' ήρθε και η απευθείας κόκκινη για τον Κόλινς για την... καρατιά στον Γκρίλις και όλα... τελείωσαν για τους «Λύκους».

Κι όμως, η Γουλβς δεν το... παράτησε το ματς, μπήκε δυνατά στην επανάληψη, κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα και είχε τις στιγμές της με τον Νέβες και τον Ποντένσε. Η Γουλβς δεν μπόρεσε να σκοράρει, η Σίτι ανέβασε ρυθμό στο τελευταίο 20λεπτο και σφράγισε τη νίκη.

Κλείσιμο
Στο 69ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε συνδυάστηκε υπέροχα με τον Χάαλαντ, πήρε ξανά τη μπάλα και σέρβιρε υπέροχα για τον Φόντεν, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Το παιχνίδι στη συνέχεια έχασε κάθε ρυθμό, ο Πεπ πέρασε στο ματς τον Πάλμερ, με τον νεαρό να έχει ωραίες ενέργειες και να παίρνει το χειροκρότημα.

Πηγή: www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Το «τελευταίο αντίο» στην Ειρήνη Παπά στο Χιλιομόδι Κορινθίας

«Βλέπω να έρχεται καταπάνω μου ένα ταχύπλοο»: Συγκλονίζει ο 15χρονος που ακρωτηριάστηκε από σκάφος στην Άνδρο

Ζέστη και υγρασία σήμερα και αύριο - Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης