Ντένις Σρέντερ: Η εντυπωσιακή σύζυγος του «ατίθασου» Γερμανού σταρ του μπάσκετ

Ντένις Σρέντερ: Η εντυπωσιακή σύζυγος του «ατίθασου» Γερμανού σταρ του μπάσκετ

Γι' αυτήν έγινε ο καβγάς στο χθεσινό ματς με την Εθνική Ελλάδας - Προτού παντρευτεί τον αγαπημένο της, εργάστηκε ως σερβιτόρα, μπάργουμαν και μοντέλο - Γνωρίζονται από το σχολείο

srenter_wife_xr
Πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα, βρίσκεται πάντα μία έξυπνη γυναίκα. Ο Γερμανός σταρ του μπάσκετ Ντένις Σρέντερ είναι ατίθασος και απείθαρχος ευτυχώς μόνο στο γήπεδο.

Στο σπίτι του, όμως, κάθεται «σούζα».Ο Σρέντερ επιδεικνύει πολλές φορές τον αντιεπαγγελματισμό του στην διάρκεια του παιχνιδιού, γράφει ο ξένος Τύπος. Όπως και στο χθεσινό παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος με την άσεμνη χειρονομία απέναντι στους Έλληνες διεθνείς. Κάτι που έφερε και την αποβολή του.

Όσο ήταν όμως στο γήπεδο, η κάμερα τον απαθανάτιζε να στέλνει φιλιά στη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους.  Ο Σρέντερ με καταγωγή από τη δυτική Αφρική και την χαρακτηριστική ξανθιά τούφα στο κεφάλι, απολαμβάνει τον μεγάλο του έρωτα με την αγάπη της ζωής του, Έλεν Ζιόλο.
f31793e8c07fd029


Η καλλίπυγη Γερμανίδα με τα μακριά μαλλιά και τα εκφραστικά μάτια είναι η σύντροφός της ζωής του και δύο χρόνια μεγαλύτερή του.
536b3304ce335008


Γεννήθηκε στο Μπράουνσβάιγκ της Γερμανίας.
Κλείσιμο
 

Προτού παντρευτεί τον αγαπημένο της, εργάστηκε ως σερβιτόρα, μπάργουμαν και μοντέλο, όπως αναφέρει το περιοδικό Bunte. Όταν όμως έβαλε βέρα στο «δεξί», ανέλαβε το ρόλο της νοικοκυράς.

Για πρώτη φορά , το ζευγάρι συναντήθηκε στο σχολείο, όταν η Έλεν ήταν 16 ετών και ο Ντένις 14. Ένα χρόνο αργότερα βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού.

Στα περσινά της γενέθλια, ο Ντένις της έκανε δώρο ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά Nike με τις φωτογραφίες των παιδιών τους, του Ντένις Μαλίκ Σρέντερ και της Ιμάλια Ααλίγια Σρέντερ.

Η Έλεν έχει αφιερώσει το χρόνο της στην ανατροφή των παιδιών τους καθώς ο σύζυγός της απουσιάζει συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, αποφάσισε να ανοίξει κανάλι στο YouTube .

Εκεί αφηγείται στους συνδρομητές της λεπτομέρειες από τη ζωής τη και συγκεκριμένα πώς είναι να είσαι σύζυγος παίκτη του NBA.


Δείτε βίντεο: Ντένις Σρέντερ: Η εντυπωσιακή σύζυγος του «ατίθασου» Γερμανού σταρ του μπάσκετ
Ντένις Σρέντερ: Η εντυπωσιακή σύζυγος του «ατίθασου» Γερμανού σταρ του μπάσκετ


Ειδήσεις σήμερα:

Πλαφόν στα υπερκέρδη των παραγωγών ενέργειας ανακοίνωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Τσιγγάνα αγκάλιασε και φίλησε τον Πέτρο Φιλιππίδη έξω από το Δικαστήριο

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης