Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης: Στα ημιτελικά η Πρεβολαράκη!
Σε τροχιά μεταλλίου βρίσκεται η Μαρία Πρεβολαράκη, στο παγκόσμιο πάλης του Βελιγραδίου, καθώς πέρασε στα ημιτελικά των 53 κιλών
Η Ελληνίδα δευτεραθλήτρια Ευρώπης πάτησε πολύ καλά στο πρώτο τρίλεπτο του προημιτελικού κόντρα στην Κουβανή Λάουρα Χερίν Αβίλα (που έκανε την έκπληξη και άφησε έξω την 3η στο περσινό παγκόσμιο Σαμάνθα Στιούαρτ), κερδίζοντας ένα μικρό προβάδισμα (3-0), το οποίο κράτησε και στο τρίλεπτο (4-5).
Το τελικό 7-5 έδωσε στην Πρεβολαράκη το εισιτήριο για τον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ντομινίκ Ολίβια Παρίς Νο6 στο ταμπλό (μια θέση πιο κάτω, στο Νο7 βρίσκεται η Πρεβολαράκη).
Η Αμερικανίδα κατάφερε φέτος να κατακτήσει τον τίτλο στο παναμερικανικό πρωτάθλημα στο Μεξικό και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα ranking series που διεξήχθησαν στην Τουρκία.
Να σημειωθεί ότι η Πρεβολαράκη ήταν σαρωτική στον πρώτο της αγώνα στα προκριματικά κερδίζοντας την Ισπανίδα Μαρία Ρουέδα Φλόρες 10-0.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.