Βασίλισσα Ελισάβετ: Αναβλήθηκε το Άρσεναλ - Αϊντχόφεν εξαιτίας έλλειψης αστυνομικών

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αναβλήθηκε το Άρσεναλ - Αϊντχόφεν εξαιτίας έλλειψης αστυνομικών

Το παιχνίδι (15/09) ανάμεσα σε Άρσεναλ και PSV για τους ομίλους του Europa League αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και εξαιτίας της έλλειψης τηλεοπτικών συνεργείων

xhaka
Μετά την αναβολή των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ το περασμένο σαββατοκύριακο οι «κανονιέρηδες» έγιναν η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει ούτε ο επόμενος αγώνας της μιας και δεν δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ματς.

Όπως ανέφερε στη σχετική της ανακοίνωση η Άρσεναλ, η απόφαση πάρθηκε μετά από συζητήσεις με την UEFA και την Αστυνομία του Λονδίνου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και την έλλειψη αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονται επί ποδός τις τελευταίες ημέρες, την ώρα που τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ένας άλλος λόγος είναι και η έλλειψη τηλεοπτικών συνεργείων που θα μετέδιδαν την εικόνα σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Αυτό λογικά δεν θα είναι το μοναδικό ματς που θα αναβληθεί μέσα στην εβδομάδα, μιας και τα ίδια προβλήματα αναμένεται να υπάρχουν και τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης