Κορμπεράν: «Να μετατρέψουμε τον πόνο σε θυμό και κίνητρο»

Κορμπεράν: «Να μετατρέψουμε τον πόνο σε θυμό και κίνητρο»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε για το ματς με τη Ναντ αλλά και για το ματς των ερυθρόλευκων κόντρα στον Βόλο

Corberan
Ο Κάρλος Κορμπεράν μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναντ στη Γαλλία προφανώς και δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά περιμένει να δει αντίδραση από τους παίκτες του.

Ειδικότερα Ο Ισπανός μιλώντας στην Cosmote TV επισήμανε:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται συχνά γκολ στα τελευταία λεπτά: Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Με τη Ναντ δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνά μας σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα.

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι: Θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει αλλά θετικά. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι. Η ήττα με τη Ναντ μας 'πόνεσε' πολύ. Αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά 'πόνεσα' πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα.

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: Πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε μια ομάδα που δεν αποδέχεται τις ήττες. Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να δείξουμε πως αντιδρά η ομάδα και αυτό είναι που θέλω να δω απέναντι στον Βόλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη Sun: O Κάρολος «είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ για να δει την βασίλισσα που πέθαινε»

Σήμερα ανακηρύσσεται επισήμως βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολος

Απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση 5 ωρών οι δυο τουρίστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνο βράχο στην Κέρκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης