Το πρόβλημα τουΓιάννη Αντετοκούνμπο στις αρχές της τρίτης περιόδου λαχτάρισε τους ανθρώπους της Εθνικής, εντούτοις ο Greek Freak είναι καλά, όπως επιβεβαιώσε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Δημήτρης Ιτούδης.
Όταν μάλιστα ο Ιωάννης Παπαπέτρου ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Γιάννη, απάντησε ορθά-κοφτά: «Σήκω και πάτα το! Μια χαρά είναι»!
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmr6vekhgvg9)
Ο φόργουορντ της Παρτίζαν έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Εθνικής στο Μιλάνο: «Πήγαμε βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι, ξέραμε τις δυσκολίες σε αυτή την πρώτη φάση, κάναμε το 5/5, είμαστε χαρούμενοι για αυτό αλλά η αλήθεια είναι πως το πραγματικό τουρνουά αρχίζει τώρα για εμάς.
Παλέψαμε, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, βάλαμε ψυχή, δώσαμε μάχες... Από 'κει και πέρα, έχουμε κάνει βήματα προόδου, ήμασταν πολύ καλοί σε αυτά τα πέντε ματς, παίξαμε καλό μπάσκετ... Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε χαρούμενοι και για τον Κώστα που έπαιξε σήμερα. Είμαστε αγαπημένοι, έχουμε αρμονία και χημεία. Προσωπικά, νιώθω κάθε μέρα και καλύτερα. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτό».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.