Λιονέλ Μέσι: Έμεινε να χαζεύει τον κόσμο της Παρί - Βίντεο

Λιονέλ Μέσι: Έμεινε να χαζεύει τον κόσμο της Παρί - Βίντεο

Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο πυρήνας των οργανωμένων οπαδών της Παρί είχε ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό pyro show στο «πέταλο» και όταν όλα είχαν γίνει φωτεινά από τα καπνογόνα

Mesi_Exof
Ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε αντικρίσει κάτι ανάλογο στην Βαρκελώνη κι έτσι εντυπωσιάστηκε από την εκπληκτική ατμόσφαιρα των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν πριν από την έναρξη του ματς με την Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παρουσιάστηκε στην αρχική σύνθεση της ομάδας του Γκαλτιέ για την αναμέτρηση με την «Γηραιά Κυρία» και οι Παριζιάνοι κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 2-1 για να ξεκινήσουν ιδανικά τη φετινή φάση των ομίλων του Champions League.

Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο πυρήνας των οργανωμένων οπαδών της Παρί είχε ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό pyro show στο «πέταλο» και όταν όλα είχαν γίνει φωτεινά από τα καπνογόνα, ο Μέσι δεν μπορούσε να μην σταθεί για λίγο ώστε να παρακολουθήσει τις εικόνες.

Έκανε δυο βήματα πίσω ώστε να μην εμποδίζουν τη θέα οι συμπαίκτες του και κοίταξε την τρέλα των οπαδών του συλλόγου για το ματς. Τεράστια κορεό και μαγική ατμόσφαιρα, φυσικά, έχει βιώσει και στο «Καμπ Νόου», αλλά εκεί τα καπνογόνα είναι κάτι άγνωστο...

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός νόμος: Στη ΔΕΘ την Κυριακή θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Μητσοτάκης


Άννα ντε Αρμάς: Η νέα Μέριλιν από την Κούβα


Αίγυπτος: Τέσσερις δημοσιογράφοι κατηγορούνται για διασπορά «ψευδών ειδήσεων»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης