Η συζήτηση Μαρσέλο - Κορμπεράν και η «δίψα» του Βραζιλιάνου να βοηθήσει όσο πιο άμεσα γίνεται

Η συζήτηση Μαρσέλο - Κορμπεράν και η «δίψα» του Βραζιλιάνου να βοηθήσει όσο πιο άμεσα γίνεται

Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν μόνο ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του έγινε αλλά έμεινε κατευχαριστημένος και από τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα αλλά και τις εγκαταστάσεις.

Marselo_Korberan
Ο Κάρλος Κορμπεράν είχε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση με τον Μαρσέλο για το που τον υπολογίζει αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό. Κορμπεράν και Μαρσέλο τα είπαν για αρκετή ώρα καθώς είχαν αρκετά πράγματα για να μιλήσουν.

Για τις πρώτες εικόνες του Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη και την παρουσίασή του και στον Ολυμπιακό αλλά και τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για τον 34χρονο παίκτη και φυσικά για που τον προορίζει. Και βέβαια το πόσο τον υπολογίζει και το πόσο ποντάρει στην προσωπικότητά του και την εμπειρία του. Άλλωστε μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν φάνηκε και το πόσο εντυπωσιάστηκαν και οι δύο από την υποδοχή του κόσμου των Πειραιωτών στον παίκτη στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ίδιος Μαρσέλο δεν ήταν μόνο ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του έγινε αλλά έμεινε κατευχαριστημένος και από τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα αλλά και τις εγκαταστάσεις. Μάλιστα στην κουβέντα που έγινε εξέφρασε τη μεγάλη «δίψα» του για να βοηθήσει το συντομότερο δυνατόν τον Ολυμπιακό και για να πετύχει μαζί του. Στάθηκε στο πόσο τον ιντριγκάρει η πίεση και στο πόσο θέλει να παίζει σε ομάδες με ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων. Ο ίδιος δεν έκρυψε το πόσο αποφασισμένος να είναι να πετύχει στους Πειραιώτες.

Μιλώντας για τον Μαρσέλο ο Κορμπεράν είχε πει πως «ο Μαρσέλο είναι ένας παίκτης που τα λόγια περισσεύουν. Περισσεύουν τα λόγια για όλα όσα έχει καταφέρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που έχει κάνει στη Ρεάλ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έρχεται να κάνει στον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο το παρελθόν εξυπηρετεί στο να αποκτήσεις εμπειρία. Σημασία έχει το παρόν και το μέλλον».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmookgz65l8x)

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός νόμος: Στη ΔΕΘ την Κυριακή θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Μητσοτάκης


Άννα ντε Αρμάς: Η νέα Μέριλιν από την Κούβα


Αίγυπτος: Τέσσερις δημοσιογράφοι κατηγορούνται για διασπορά «ψευδών ειδήσεων»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης