Ολυμπιακός: Ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του στους ομίλους του Europa League, στις 22:00 με τη Ναντ

Ολυμπιακός: Ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του στους ομίλους του Europa League, στις 22:00 με τη Ναντ

Οι «ερυθρόλευκοι», με την αύρα του Μαρσέλο, βρίσκονται στο Ναντ με μοναδικό στόχο να μπουν με το «δεξί» στους ομίλους του Europa League

5664448
Όλα έτοιμα για τον Ολυμπιακό. Η ευρωπαϊκή πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας αρχίζει, με πρώτη στάση την απαιτητική έδρα της Ναντ στη Γαλλία (22:00, Cosmote Sports 2).

Οι «ερυθρόλευκοι», με την αύρα του Μαρσέλο, βρίσκονται στο Ναντ με μοναδικό στόχο να μπουν με το «δεξί» στους ομίλους του Europa League και να γυρίσουν στην Ελλάδα με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους.

Ο γαλλικός σύλλογος προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι, ωστόσο είναι πάνοπλη, καθώς ο Αντουάν Κομπουαρέ παραδέχθηκε πως επιστρέφει τόσο ο Μερλάν όσο και ο Σισοκό στα πλάνα του μετά τους τραυματισμούς τους.

Από την άλλη, η ελληνική ομάδα και ο Κάρλος Κορμπεράν έχουν ένα βασικό πρόβλημα. Την απουσία του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δεν προπονήθηκε και εν τέλει, έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ισπανός προπονητής, βέβαια, έχει κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για τη βασική εντεκάδα και είναι έτοιμος για την εκτός έδρας «μάχη» των Πειραιωτών.

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη επί του Ιωνικού με 3-1 για τη Superleague, όπου έλαμψε ο Πεπ Μπιέλ στο ντεμπούτο του.

Όσο για την ιστορία, ο Ολυμπιακός θα παίξει για 31η φορά κόντρα σε γαλλική ομάδα (ανεξαρτήτου έδρας), έχοντας ως απολογισμό δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και 16 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Από την πλευρά της, η Ναντ, έχει μόλις τέσσερα ματς απέναντι σε ελληνικά κλαμπ, έχοντας δύο νίκες (επί του Ιωνικού), μία ισοπαλία και μία ήττα (επί του Παναθηναϊκού).

Μία πιθανή εντεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Κάρλος Κορμπεράν είναι με τον Βατσλίκ στα καρέ και τους Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μανωλά και Άβιλα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τον Μπουχαλάκη με τον Χουάνγκ ενώ μπροστά τους στο «10» θα είναι ο Μπιέλ. Στη θέση των εξτρέμ θα δούμε τον Μασούρα με τον Μπόουλερ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί. Θέση στο σχήμα διεκδικούν τόσο ο Ουί-Τζο Χουάνγκ όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομία του Μέμφις συνέλαβε 19χρονο που πυροβολούσε κόσμο σε live streaming - Δείτε βίντεο

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης