Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Κριστόφ Γκαλτιέ έστειλε μήνυμα σε Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Κριστόφ Γκαλτιέ έστειλε μήνυμα σε Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε να ξεκαθαρίσει για μια ακόμη φορά ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα και η τριπλέτα των Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ θα πρέπει να αποδεχθεί ότι σε κάποια ματς θα βρίσκεται στον πάγκο

Messi_Neymar_Mpappe
Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει, εκτός από τους εγχώριους τίτλους να κατακτήσει -επιτέλους- και το Champions League αυτή τη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η τρομερή επιθετική τριάδα της «MNM» (Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ), θα χρειαστεί να ξεκουραστεί μερικές φορές... είτε το θέλει είτε όχι.

Κι ενώ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σπάνια θα αντικαθιστούσε τους Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ, ο διάδοχός του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν δίστασε να αφήσει τον Βραζιλιάνο στον πάγκο το περασμένο Σάββατο (3/9), τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Champions League με αντίπαλο τη Γιοβέντους.

Ο Νεϊμάρ μπήκε λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας, στη θέση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ στην -εκτός έδρας- νίκη (3-0) επί της Ναντ, χωρίς κανένας από τους δύο να δείξει κάποιο σημάδι απογοήτευσης.

Ο Μέσι είναι αυτός που μετρά πάντως τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μεταξύ των τριών, αν και έγινε αλλαγή στα τελευταία λεπτά με Μονακό και Τουλούζ.

Ο Γκαλτιέ, ο οποίος ανέλαβε τη φετινή σεζόν την τεχνική ηγεσία, είχε υποσχεθεί ότι η ομάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της και φαίνεται συνεπής, καθώς η Παρί Σ.Ζ. σημείωσε 24 γκολ στους έξι πρώτους αγώνες πρωταθλήματος.

«Μίλησα γι' αυτό δύο φορές, μία με καθέναν από αυτούς και μία με όλη την ομάδα, για να τους εξηγήσω ότι έτσι θα γίνεται και ότι έπρεπε να έχουμε τη σωστή στάση και να το αποδεχτούμε», είπε ο Γκαλτιέ.

«Είναι υποχρέωση για όλους λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος», εξήγησε. «Παίζουμε πολύ, κάθε τρεις ημέρες, μετά κάθε τέσσερις ημέρες, μετά υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα μπορούν να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια».

Σχετική... ξεκούραση δόθηκε και στον Σέρχιο Ράμος απέναντι στη Ναντ, αφού μπήκε στο 62ο λεπτό στη θέση του Βεράτι.

«Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Έχουμε ποιότητα και στους βασικούς και στους αναπληρωματικούς», δήλωσε ο σέντερ μπακ Πρεσνέλ Κιμπέμπε. «Έχουμε μια καλή ομάδα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Ειδήσεις σήμερα:

Κληρονομιά Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της μένουν ελεύθερα στη Μαρία Καρρά

Νίκος Χορταρέας: Φόρεσε ξανά ράσα και λειτούργησε σε γάμο στην Κρήτη

Πρέβεζα: «Είχε προειδοποιήσει τον εργοδότη του ότι υπήρχε διαρροή, αλλά τον αγνοούσαν» λέει η σύζυγος του 39χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης