Ο Μαρσέλο φτάνει το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και το βράδυ θα ζήσει μεγάλες στιγμές στην παρουσίασή του στο Καραϊσκάκη!
Ο 34χρονος Μαρσέλο, άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και ένα τεράστιο όνομα, είναι ήδη επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.
Ωστόσο θα γίνει ουσιαστικά και ο πρώτος τέτοιου βεληνεκούς παίκτης που θα παρουσιαστεί στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο και με ελεύθερη είσοδο το βράδυ της Δευτέρας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας, έχοντας κλείσει συμβόλαιο 1+1 χρόνων στους Πειραιώτες. Και βέβαα το το βράδυ θα είναι στο φαληρικό γήπεδο για να αποθεωθεί από τον κόσμο.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» σήμερα Δευτέρα (5/9) στις 20:45. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.
Η ανακοίνωση για την παρουσίαση της Δευτέρας
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» στις 20:45!
Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις Θυρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις Θύρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά απο τις Θύρες τους.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.