ΑΕΚ: Προχωρημένες επαφές με Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αποκαλύπτει η Equipe

ΑΕΚ: Προχωρημένες επαφές με Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αποκαλύπτει η Equipe

Σύμφωνα με τους Γάλλους η ΑΕΚ  είναι κοντά στην απόκτηση του 30χρονου δεξιού μπακ που είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

foy
Η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση φορ, ενώ για την περίπτωση ενίσχυσης στη θέση του δεξιού μπακ ήταν κάτι που ήταν ανοικτό.

Στη Γαλλία ωστόσο και συγκεκριμένα η εφημερίδα Equipe το βράδυ του Σαββάτου φέρνει την ΑΕΚ κοντά στον 30χρονο Γάλλο διεθνή δεξιό μπακ Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Equipe η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σιντιμπέ και μάλιστα είναι πιθανό ακόμα και την Κυριακή να φτάσει σε οριστική συμφωνία!

Ο Σιντιμπέ έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Μονακό και είναι διεθνής 18 φορές με την Εθνική Γαλλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τρουά, έπειτα πήγε στη Λιλ και το καλοκαίρι του 2016 η Μονακό ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την Έβερτον με τη μορφή δανεισμού για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Μονακό.

ε_θοπε
Το δημοσίευμα της Equipe


Την περσινή σεζόν στο Πριγκιπάτο, ο Σιντιμπέ πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με τη Μονακό σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την Εθνική Γαλλίας στις 18 εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα μετράει και ένα γκολ σε φιλικό απέναντι στην Αγγλία πριν πέντε χρόνια.

Ο Σιντιμπέ ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2018, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση στο τουρνουά.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα

Ρωσία: Διπλό μπλόκο της Δύσης στα ταμεία του Πούτιν - Αντεπίθεση με «πάγωμα» του Nord Stream 1

Καλοκαιρινό ξέσπασμα της γρίπης: Πού οφείλεται, ποιοι μολύνονται, τι σηματοδοτεί για τον χειμώνα

Καιρός: Bροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά - Πότε αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης