Super League 1, Ολυμπιακός - Ιωνικός 3-1: Τρίποντο με υπογραφή Μπιέλ

Super League 1, Ολυμπιακός - Ιωνικός 3-1: Τρίποντο με υπογραφή Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ έβγαλε ασίστ και σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού - Μπουχαλάκης  και Ελ Αραμπί τα .άλλα δύο γκολ

5669734
Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε από το ματς με τον Ιωνικό και κοιτάζει πλέον τη Ναντ. 

Πρωταγωνιστής ο Μπιέλ στον αγώνα με ασίστ και γκολ εμώ σκόραραν και οι Μπουχαλάκης, Μεντόσα και Ελ Αραμπί στο Φάληρο σε μία βραδιά με συνθήματα για τον Μαρσέλο και τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.



Στα των 11άδων του αγώνα στο Καραϊσκάκη ο Κορμπεράν ξεκίνησε το ματς με διάταξη 4-2-3-1. Βατσλίκ κάτω από τα γκολκπόστ, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Μανωλάς και Άβιλα και οι χαφ μπροστά τους οι Μπουχαλάκης και Ίνμπομ Χουάνγκ. Δεκάρι ο Μπιέλ, εξτρέμ οι Ντε Λα Φουέντε και Μασούρας και φορ ο Ουί Τζο Χουάνγκ.

Ο φιλοξενούμενος Ιωνικός είχε σχηματισμό 3-4-2-1. Μία διάταξη με τον Μάντζη φορ και από πίσω του, τους Άοσμαν και Μεντόσα. Οι Αντούνες, Τσιγκρίνσκι και Ρομαό ήταν η τριάδα των στόπερ μπροστά από τον Χουτεσιώτη.

Πιεστικός ο Ολυμπιακός, βρήκε γκολ από στατική φάση του Μπιέλ με τον Μπουχαλάκη, σκόρερ και ο Ισπανός
Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του αγώνα θέλησε να πιέσει ψηλά και να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Με κεντρικό πρόσωπο τον Μπιέλ σε οργανωτικό ρόλο πίσω από τον φορ Ουί Τζο Χουάνγκ έψαξε φάσεις τόσο με σουτ του Μπιέλ όσο και με σουτ του Ίνμπομ Χουάνγκ.

5670013
Ο γνωστός πανηγυρισμός του Ελ Αραμπί
5670022
Ο Ραντζέλοβιτς κέρδισε το πέναλτι ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε με επιτυχία



Στο 15' το φάουλ του Μπιέλ πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 17' ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ. Ο Μπιέλ έκανε το κόρνερ, η μπάλα πήρε ύψος και έφτασε στον Μπουχαλάκη που σούταρε ωραία και με τη μία για το 1-0. Ο Ιωνικός στο 22' είχε φάση με τον Φαντινγκά να ένα σουτ έξω. Στο 25' έβγαλε μία αρκετά καλή επίθεση με τον Μεντόσα που δεν απέδωσε όμως.

Ο Ολυμπιακός στο 33' από το φάουλ του Μπιέλ είχε τη στιγμή του. Ο Μανωλάς πήρε κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω και κόρνερ. Στο 41' ο Ρομαό βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Βατσλίκ έπεσε σωστά και μπλόκαρε. Ο Ιωνικός προσπάθησε να μπει στο ματς όμως ο Ολυμπιακός από μία πολύ καλή φάση έκανε το 2-0. Ο Ουί Τζο Χουάνγκ πήρε τη μπάλα, έκανε ντρίμπλα και την κράτησε για τη 'σπάσει' μετά στον Μπιέλ που από κοντά έκανε με πολύ καλό τελείωμα το 2-0.

5669822
Η αντίδραση του Χουάνγκ μετά από τεράστια χαμένη ευκαιρία
5669989
Ο Κάρλος Κορμπεράν ζητούσε συνεχώς πίεση από τους παίκτες του


Εξαιρετικό φάουλ ο Μεντόσα και 2-1 ο Ιωνικός
Στο 49ο λεπτό ο Ιωνικός βρήκε το γκολ μετά από ένα πολύ καλό χτύπημα φάουλ του Μεντόσα. Ο Αργεντίνος έστειλε τη μπάλα στο... παραθυράκι του Βατσλίκ παρότι ο Τσέχος βρήκε τη μπάλα για να κάνει το 2-1.

Ο Ολυμπιακός είχε στη συνέχεια μία μεγάλη φάση στο 56' με προσωπική ενέργεια του Ντε Λα Φουέντε. Ο Αμερικανός ντρίμπλαρε και έβγαλε σε θέση βολής τον Ουί Τζο Χουάνγκ, που όμως σούταρε ψηλά έξω.

5669727
Μπιέλ και Μπουχαλάκης έστειλαν και οι δύο τη μπάλα στα δίχτυα
5669808
Πανηγύρια των παικτών του Ιωνικού μετά το γκολ του Μεντόσα


Επιστροφή για τον Ρέτσο ως δεξιός μπακ
Ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε το come back του στο Καραϊσκάκη, παίρνοντας τη θέση του Άβιλα και άρα έκανε την πρώτη του επανεμφάνιση ως δεξί μπακ. Ο Ιωνικός επιχείρησε να βγάλει περισσότερες πρωτοβουλίες όμως τη μεγάλη φάση την είχε ο Ραντζέλοβιτς με σουτάρα στομ 90' μετά από πάσα του Ίνμπομ Χουάνγκ.

Στις καθυστερήσεις ο Βαλεριάνος ήταν αυτός που τράβηξε από τη φανέλα και έριξε κάτω τον Ραντζέλοβιτς με τον Ολυμπιακό να παίρνει πέναλτι και τον Αραμπί να σκοράρει. Έτσι διαμορφώθηκε και το τελικό 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

5669549_2
Ντύθηκε Μαρσέλο ο οπαδός του Ολυμπιακού
5669919_2
Ο Παναγιώτης Ρέτσος επέστρεψε στον Ολυμπιακό



MVP: Θέλει και ερώτημα; Για ένα σημαντικό διάστημα ήταν ο Μπιέλ. Ο Ισπανός ήταν και δημιουργός και σκόρερ στο α' μέρος για να διαμορφωθεί το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Στο β' μέρος έπεσε κάπως πάντως και έγινε αλλαγή.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Βατσλίκ σίγουρα μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τη μεγάλη και καίρια επέμβασή του στο β' μέρος. Επίσης ο Μπουχαλάκης έβαλε το τέρμα που άνοιξε τον... δρόμο για τη νίκη στο πρώτο 45λεπτο. Ένα ωραίο τελείωμα και καλό γκολ και για αυτό το στοιχείο μπαίνει εδώ. Δεν έκανε σούπερ ματς αλλά σκόραρε. Ο σκόρερ του Ιωνικού, Μεντόσα, με τον Μύγα είχαν θετικό πρόσημο.

5669541
Σε ρυθμούς Μαρσέλο στην εξέδρα
5669542


ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή του Ιωνικού σε σχέση με το α' μέρος κυρίως. Το γκολ που έβαλε ο Ιωνικός το σημείωσε από στατική φάση.

Η ΓΚΑΦΑ: Η αντίδραση της άμυνας του Ιωνικού κυρίως στη φάση του 1-0. Ο Μπουχαλάκης βρέθηκε να σουτάρει σχεδόν αμαρκάριστος. Λάθος και από τον Βαλεριάνο στη φάση του πέναλτι με τον Ραντζέλοβιτς.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έχει κάνει σοβαρό λάθος η διαιτησία. Σωστή η υπόδειξη του πέναλτι καθώς ο Ραντζέλοβιτς πέφτει κάτω από το τράβηγμα του αντιπάλου του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός του α' μέρους ήταν αισθητά καλύτερος του αντιπάλου του. Στο β' μέρος η απόδοσή του δεν κινήθηκε στα ίδια επίπεδα παρότι είχε σουτ στο δοκάφρι και έτσι αφότου έγινε το 2-1... ζορίστηκε περισσότερο από τον Ιωνικό. Παρόλα αυτά στο σημαντικότερο μέρος του ματς ήταν πιο καλός του αντιπάλου του.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ (60' Ελ Αραμπί), Μασούρας (66' Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75' Εμβιλά), Μπα, Άβιλα (66' Ρέτσος), Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε (75' Ροντρίγκες), Μανωλάς και Ρέαμπτσιουκ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82' Κάνιας), Φαντινγκά (46' Μάσας), Άοσμαν και Μάντζης (83'λ.τρ. Ιωαννίδης).

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Ρωσία: Διπλό μπλόκο της Δύσης στα ταμεία του Πούτιν - Αντεπίθεση με «πάγωμα» του Nord Stream 1

Καλοκαιρινό ξέσπασμα της γρίπης: Πού οφείλεται, ποιοι μολύνονται, τι σηματοδοτεί για τον χειμώνα

Καιρός: Bροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά - Πότε αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης