Ολυμπιακός: Χάνει τον Ιωνικό λόγω τραυματισμού ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Χάνει τον Ιωνικό λόγω τραυματισμού ο Βαλμπουενά

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τα σενάρια για Μασούρα αλλά και τον Πεπ Μπιέλ

5655252__1_
Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έδωσε τη νίκη στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League 1, με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει ο Ολυμπιακός το Σάββατο (19:00, Cosmote Sport 1) απέναντι στον Ιωνικό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αυτό αποκάλυψε στην Cosmote TV ο Κάρλος Κορμπεράν ο οποίος μίλησε για το παιχνίδια, για τα σενάρια για μεταγραφή του Μασούρα αλλά και για την προσθήκη του Πεπ Μπιέλ.

Απoσπάσματα της συνέντευξης του Κάρλος Κορμπεράν

Για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό: «Δουλέψαμε κατά ένα βαθμό στη δημιουργία φάσεων γιατί πάντα θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και να πατάμε στην περιοχή του αντιπάλου και φυσικά δουλέψαμε και στην αποτελεσματικότητα και στην ταχύτητα που απαιτείται για να είμαστε στις σωστές θέσεις την στιγμή της εκτέλεσης».



Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό: «Ο Βαλμπουενά δέχθηκε ένα χτύπημα και δεν είναι διαθέσιμος για αυτό το παιχνίδι και υπάρχουν και οι παίκτες που ήταν εδώ και καιρό τραυματίες όπως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και σήμερα προπονήθηκαν μετά από καιρό με την υπόλοιπη ομάδα. Επομένως θα εκτιμηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται».

Για τον Μπιέλ: «Για μας είναι σημαντικό, όποιος παίκτης έρχεται να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί και να μεγαλώσει σαν σύλλογος και προφανώς πιστεύουμε πως ο Πεπ Μπιέλ θα κάνει αυτό ακριβώς. Στην Κοπεγχάγη έχει παίξει και ως εξτρέμ και ως σέντερ φορ, αλλά η αίσθηση που έχω είναι πως εκεί που μπορεί να προσφέρει περισσότερα είναι στη θέση «10».

Για τις φήμες περί αποχώρησης του Μασούρα: «Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης που είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Προφανώς το έχει αποδείξει. Είναι παίκτης Εθνικής ομάδας και προφανώς είναι πολύ σημαντικός για εμάς.

Είναι πάντα καλό να υπάρχουν φήμες σχετικά με τους παίκτες μας γιατί αυτό δείχνει πως οι παίκτες αυτοί έχουν κάνει καλή δουλειά και αυτό είναι που θέλουμε.

Κλείσιμο
Αυτό, όμως, που σίγουρα είναι ξεκάθαρο είναι πως βρισκόμαστε σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι φιλόδοξος, νικητής και πάντα απαιτητικός».

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό 

Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.




Ειδήσεις σήμερα:

Σαββατοκύριακο με 34άρια και ηλιοφάνεια στην Αττική - «Πέφτει» η θερμοκρασία από τη Δευτέρα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών, πότε λήγει η προθεσμία

Τρόμος στη Σαλαμίνα: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και του έκοψε τρία δάχτυλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης