Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου

Το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους» θα είναι διάρκειας τριών ετών

5667312
Επίσημα μέλος της οικογένειας των Πειραιωτών έγινε και πάλι ο 24χρονος Έλληνας στόπερ, αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε έρθει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/08), αφότου είχε ήδη επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.



Το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους» θα είναι διάρκειας τριών ετών.
Κλείσιμο
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, πέντε χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.



Ο 24χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 9/8/1998) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Serie A για λογαριασμό της Ελλάς Βερόνα, έχει παίξει στη Bundesliga με τη Λεβερκούζεν, στη Ligue 1 με τη Σεντ Ετιέν, ενώ πέρασε από την Αγγλία και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με τον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη».



Ρέτσος: «Εδώ είναι το σπίτι μου»

Μιλώντας για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο διεθνής αμυντικός είπε: «Η πρώτη μου φανέλα ήταν ερυθρόλευκη, ήταν το όνειρό μου. Έζησα αξέχαστες στιγμές, όμως, κάτι άφησα στη μέση. Όταν πάτησα αυτό το χορτάρι, σ' αυτό το γήπεδο ήξερα ότι ανήκω εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Επέστρεψα. Εδώ είναι το σπίτι μου».

Εν συνεχεία τόνισε: «Ήταν πέντε όμορφα χρόνια στην Ευρώπη με κάποιες δυσκολίες. Κρατάω μόνο τα θετικά. Έχω πάρει πολλές εμπειρίες από το εξωτερικό και ήταν η πιο σωστή επιλογή να επιστρέψω τώρα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω και πιστεύω πως έχω οριμάσει και έχω έρθει πιο έτοιμος. Από τις εμπειρίες που έχω ζήσει, έχω κρατήσει τις θετικές στιγμές γιατί είχα και αρνητικές αλλά με έκαναν αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή και νιώθω πιο έτοιμος να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό.


Σίγουρα μου έχει λήψει η Ελλάδα και όλη αυτή η εμπειρία του Ολυμπιακού. Είναι ιδιαίτερη στιγμή που επιστρέφω λόγω του ότι βρισκόμουν εδώ από τις ακαδημίες και είμαι πολύ χαρούμενος. Θυμάμαι το πρωτάθλημα και την πορεία στο Europa League και γενικά είχαμε μία πολύ ωραία σεζόν και πιστεύω πως θα έχουμε μία ακόμα καλύτερη χρονιά με πολλές επιτυχίες για φέτος και για το μέλλον»



Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης