Σέρχιο Ράμος - Πιλάρ Ρούμπιο: Γιόρτασαν δέκα χρόνια σχέσης

Σε πολυτελή σουίτα στο Παρίσι γιόρτασαν την επέτειο τους ο ποδοσφαιριστής της Παρί και η Ισπανίδα παρουσιάστρια

Δέκα χρόνια μαζί και συνεχίζουν ο Σέρχιο Ράμος και η Πιλάρ Ρούμπιο. 



Ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν και η 44χρονη σύντροφος της που έκανε παλαιότερα εκπομπές μαζί με την Σάρα Καρμπονέρο ζουν μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους στο Παρίσι. 



Εκεί παίζει ο Σέρχιο και εκεί γιόρτασαν και τα δέκα χρόνια της σχέσης τους.  Ο μύθος λέει ότι γνωρίστηκαν το 2008 σε μια παρουσίαση δισκογραφικής εταιρείας. Εκείνη ήταν ρεπόρτερ και αυτός ήταν φίλος του τραγουδιστή. Ο ποδοσφαιριστής έψαξε το τηλέφωνο και σιγά σιγά αναπτύχθηκε μια σχέση ζωής.



Είναι επίσημα μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2012. Αρραβωνιάστηκαν στις 16 Ιουλίου 2018 και παντρεύτηκαν στη Σεβίλλη στις 15 Ιουνίου 2019. 



Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα αγόρια. Τον Σέρχιο Τζούνιορ (2014), τον Μάρκο (2015), τον  Αλεχάντρο (2018) και τον Μάξιμο Αντριάνο (2020).  Ο Σέρχιο Ράμος όταν γνώρισε την Πιλάρ έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε στην ομάδα της πρωτεύουσας της Ισπανίας έως το 2021 κερδίζοντας τα πάντα. 



Από το 2021 έως σήμερα είναι στην Παρί και η οικογένεια του μένει σε πολυτελή βίλα στο Παρίσι. 

Η Ρούμπιο από την άλλη γεννήθηκε το 1978 στη Μαδρίτη και σπούδασε οικονομικά. Δεν ήταν όμως το πάθος της και έτσι άρχισε νωρίς να ασχολείται με την τηλεόραση ως συνεργάστης του Antena 3 και του RTVE.

Το 2007 βραβεύτηκε για το ρεπορτάζ της και το 2010 κέρδισε βραβείο από την ομοσπονδία ραδιοφωνίας και τηλεόρασης της Ισπανίας. Μαζί με την Σάρα Καρμπονέρο και την Μάρτα Φερνάντεζ αποτέλεσαν ένα καυτό τηλεοπτικό τρίο.

Ασχολείται με τη γυμναστική, κάνει βίντεο για τον κόσμο, ενώ γράφει και βιβλία. 

Οι δυο τους λοιπόν άφησαν πίσω τα παιδιά και γιόρτασαν στο ρεπό του Σέρχιο (στις 25/8)  την επέτειό τους. Επέλεξαν το πολυτελές La Suite Dior στην "καρδιά" του Παρισιού και απόλαυσαν την πολυτέλεια του. 




Ειδήσεις σήμερα:

«Εκκλησία των Εθνών»: Έτσι... διώχνει τον Σατανά ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης

Ο Τραμπ καυχιόταν σε συνεργάτες του ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν - Τον εκβίαζε;


Πάτρα: Αδελφός εναντίον αδελφού - Υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύθηκε την επιμέλεια της μητέρας για την περιουσία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr