Κορμπεράν μετά την κλήρωση Ολυμπιακού: «Να προκριθούμε ως ισχυροί»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στις θέσεις που έχει ανάγκη

Λίγη ώρα μετά από την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League η οποία έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού τους Καραμπάγκ,Φράιμπουργκ, Ναντ ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά κλήθηκε να σχολιάσει τους αντιπάλους.

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στο Cosmote TV και δήλωσε πως στόχος είναι η ομάδα να προκριθεί ως ισχυρή.

Οι δηλώσεις του Κορμπεράν

Για την κλήρωση: «Ξέραμε ότι πρόκειται για μία ευρωπαϊκή κλήρωση, οποιοσδήποτε αντίπαλος θα ήταν αξιόλογος, δεν στεκόμαστε στους αντίπαλους, αλλά να προετοιμάσουμε την δική μας ομάδα»

Για τον στόχο: «Φυσικά ο στόχος είναι η πρόκριση, πέρσι το καταφέραμε. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας ως ο ισχυρός του γκρουπ. Να το κάνουμε με καλό ποδόσφαιρο και να προκριθούμε ως ισχυροί».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι προετοιμασμένος, έχει φιλοδοξίες, κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε, να διορθώνουμε πράγματα, να υπάρχει εξέλιξη και μέχρι το κλείσιμο των μεταγραφών να ενισχύσουμε την ομάδα στις θέσεις που χρειάζεται ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Για την ενίσχυση: «Είμαστε στη φάση της ανάλυσης για το τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχει αρκετός χρόνος για τις μεταγραφές».

Για το αν θα περιμένουμε διαφορετικό ρόστερ στους ομίλους: «Η ομάδα είναι αυτή που βλέπουμε, δεν θα αλλάξει ο κορμός πολύ, θα ενισχύσουμε τις θέσεις που πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για τα πέναλτι με τον Απόλλωνα: «Πάντα πρόκειται για μία συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, είχαμε υπερένταση. Έπρεπε να περάσω το αίσθημα του θάρρους, του κουράγιου, πόσο περήφανους είμαι γι' αυτούς. Αν ένας έχανε το πέναλτι, θα το χάναμε όλοι μαζί. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στο Europa League».

Για το πώς προετοίμασε τον Βατσλίκ: «Δεν χρειάστηκε να του πω τίποτα, είχαμε την πιθανή λίστα, όλα οφείλονται στο καλό ένστικτο. Κέρδισε την συναισθηματική μάχη».

Ειδήσεις σήμερα

Θεσμικές απαντήσεις από Μητσοτάκη και ευκαιρία αντεπίθεσης από το βήμα της Βουλής

«Καμπάνα» φόρου 400 εκατ. ευρώ στα «υπερ-κέρδη» των παρόχων ενέργειας

Στην Κέρκυρα για τα γενέθλιά του ο μελλοντικός δούκας του Μάρλμπορο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr