Η Super League 1 έκανε γνωστό το πρόγραμμα από τη 2η έως και την 5η αγωνιστική, όπου υπάρχουν τρία ντέρμπι - Στις 4 Σεπτεμβρίου το Άρης - ΠΑΟΚ, στις 11 το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και στις 18 το Άρης - Ολυμπιακός
H Super League 1 ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής για το πρόγραμμα από τη 2η έως και την 5η αγωνιστική.
Σε αυτό το διάστημα θα υπάρχουν τρία ντέρμπι στο σύνολο.
Στις 4 Σεπτεμβρίου το Άρης - ΠΑΟΚ, στις 11 το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και στις 18 το Άρης - Ολυμπιακός. Άρα τρία ντέρμπι από τις 4 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.