Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Χουάνγκ για το βασικό σχήμα με Απόλλωνα Λεμεσού και ο ρυθμιστής Μασούρας

Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Χουάνγκ για το βασικό σχήμα με Απόλλωνα Λεμεσού και ο ρυθμιστής Μασούρας

Ο Κάρλος Κορμπεράν δείχνει πως θα έχει προσέγγιση με τετράδα στα μετόπισθεν για τον Απόλλωνα Λεμεσού με τον Χουάνγκ να διεκδικεί θέση βασικού στον Ολυμπιακό

3565382_2_1
Ο Ολυμπιακός έχει το βράδυ της Πέμπτης ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο (20.00, COSMOTE SPORTS 1) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα play offs του Europa.

Ο Κάρλος Κορμπεράν θα έχει απουσίες και σε αυτόν τον αγώνα, όπως των Ροντρίγκες, Βρσάλικο, Σωκράτη Παπασταθόπουλου και ακόμα και του Μαντί Καμαρά που τέθηκε τελείως εκτός της ευρωπαϊκής λίστας για αυτούς τους αγώνες.

Τώρα σε σχέση με την 11άδα. Ο Ολυμπιακός σε πρώτο πλάνο θα έχει το 4-3-3 (και ενώ υπάρχει και η πιθανότητα του 4-2-3-1 με τον Ζίνκερναγκελ μπροστά από τους δύο χαφ). Τα φαβορί δείχνουν να είναι οι Βατσλίκ, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ και Μπα - Σισέ για το κέντρο της άμυνας, εκεί όπου όπου υπάρχει και ο Μανωλάς ως επιλογή.

Για το κέντρο σε ένα 4-3-3 ο Εμβιλά με τον Κούντε έχουν το πάνω χέρι με τον Χουάνγκ να διεκδικεί για τα καλά θέση, όπως επίσης και τον Αγκιμπού Καμαρά. Εάν ο Μασούρας - που είναι ρυθμιστής για την 11άδα - ξεκινήσει βασικός τότε θα παίξουν και οι Ζίνκερναγκελ και Ελ Αραμπί μπροστά. Εάν ο Μασούρας δεν τα καταφέρει τότε υπάρχει η επιλογή του Ραντζέλοβιτς για τα... φτερά ή και του Αγκιμπού Καμαρά.

Στα άκρα παίζει και ο Βρουσάι, ωστόσο έχει να αγωνιστεί καιρό και κάνει προπονήσεις με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο Κορμπεράν αναφορικά με τα αγωνιστικά διευκρίνισε πως ο Μασούρας θα είναι διαθέσιμος και ότι ο Ντε Λα Φουέντε δεν έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Κλείσιμο
Πάντως με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε με τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ, τους Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Εμβιλά, Κούντε στον άξονα, τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Ζίνκερναγκελ πίσω από τον φορ Ελ Αραμπί.

Σε σχέση με αυτήν την 11άδα δεν προκύπτει ότι θα γίνουν πολλές ή μεγάλες αλλαγές για τον αγώνα της Κύπρου. Οι εκλεκτοί για το ματς της Κύπρου είναι οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ζίνκερναγκελ.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Οδηγός επιβίωσης» με την εφορία για κληρονομιά ακινήτου

Ξεκινά ο καύσωνας, έρχονται 42άρια - Ποιες περιοχές θα «βράσουν»

Η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε την αιτία θανάτου της Αν Χες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης