Κάρλος Τέβες: Επιστρέφει στο «Μπομπονέρα» ως προπονητής της Ροσάριο - Οι φίλαθλοι του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή

Κάρλος Τέβες: Επιστρέφει στο «Μπομπονέρα» ως προπονητής της Ροσάριο - Οι φίλαθλοι του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή

Μια ομάδα φιλάθλων της ομάδας, γέμισε τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με μηνύματα καλωσορίσματος για τον αγαπημένο τους Καρλίτο

000_32CY3XF
Ένα από τα σπουδαία αξιοθέατα του Μπόκα - Ροσάριο θα είναι η επιστροφή του Κάρλος Τέβες στο La Bombonera. Ο Καρλίτο, με 11 τίτλους στην Μπόκα Τζούνιορς και συνολικά 94 γκολ, θα κάθεται στον πάγκο της Ροσάριο, αλλά η «La Doce» θα τον υποδεχτεί ως μεγάλο είδωλο.

Τις τελευταίες ώρες στην περιοχή στα πέριξ του γηπέδου γέμισαν με μηνύματα καλωσορίσματος στο «Απάτσι» ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα δήλωσε ευγνώμον για την αγάπη των οπαδών της Μπόκα και χαρακτήρισε την ομάδα παντοτινό του σπίτι!

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα από τους ανθρώπους της Μπόκα, θα είμαι πάντα ευγνώμων γιατί μου έδωσαν και μου δίνουν τα πάντα. Δεν εκπλήσσομαι πώς θα με υποδεχθούν στο δικό μου σπίτι, γιατί η Μπόκα πάντα θα είναι το σπίτι μου, αλλά το χρωστάω στη Σέντραλ και θέλω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε συγκεκριμένα.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να βγω και να αμυνθώ σε όλο το παιχνίδι. Η Μπόκα έχει παίκτες που μπορούν εύκολα να κάνουν ζημιά και το σχέδιό σου να αμυνθείς τελειώνει. Δεν νιώθω έτσι το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε στα αμιγώς αγωνιστικά. Επιπλέον, ο Απάτσι δήλωσε ικανοποιημένος για την ομάδα του, την οποία βλέπει ικανή να ανταγωνιστεί ως ισάξια κάθε αντίπαλο.

«Τα αγόρια πρέπει να απολαύσουν την εμπειρία του να παίζεις στο La Bombonera. Δεν είναι φυσιολογικό να βλέπουμε τόσο κόσμο και αυτό το γήπεδο, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε.
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ - Τριήμερο με υψηλές θερμοκρασίες

Κορωνοϊός: Τελικά μάθαμε να ζούμε τον κορωνοϊό - «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών

Εφετείο: Σε καραντίνα ο 34χρονος πρώην παίκτης reality - Τη Δευτέρα στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης