Προπονητής Τεντόγλου: Τον «στρίμωξα» για να πετύχει τη μεγάλη επίδοση

Προπονητής Τεντόγλου: Τον «στρίμωξα» για να πετύχει τη μεγάλη επίδοση

«Ο Μίλτος είναι διαφορετικός, με δικιά του εξυπνάδα. Πολλές φορές εγώ ζορίζομαι γιατί πρέπει να βρω κάτι, ώστε να συμπίπτουμε» ανέφερε για τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, ο Γιώργος Πομάσκι

tentoglou_xr
Για την σπουδαία διάκριση του Μίλτου Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο και το «χρυσό» άλμα των 8 μέτρων και 52 εκατοστών μίλησε στον ΣΚΑΪ ο προπονητής του Έλληνα αθλητή, Γιώργος Πομάσκι.

«Σε κάθε αγώνα θέλεις το κάτι παραπάνω. Μετά από μια χρόνια που ο Μίλτος έχει κερδίσει 3 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις ζητούσαμε την επίδοση. Θέλαμε το κάτι παραπάνω και το εκτέλεσε με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πομάσκι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm84kdsr27e9)


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «στρίμωξε» τον Μίλτο Τεντόγλου ώστε να πετύχει αυτή την τεράστια επίδοση κι ενώ είχε ήδη «σιγουρέψει» τη θέση του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου: «Είχε κερδίσει τον αγώνα και εγώ είχα αποφασίσει να ρισκάρουμε. Τον στρίμωξα πάρα πολύ με διαφορετικές κινήσεις και τρόπους εκτέλεσης της φόρας που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και ο Μίλτος τα κατάφερε», είπε συγκεκριμένα.

Όσο για τον ίδιο το Μίλτο, έκανε λόγο για ένα υπάκουο και έξυπνο αθλητή που όπως όλοι, έχει μεγάλα όνειρα: «Ο Μίλτος είναι διαφορετικός, με δικιά του εξυπνάδα. Πολλές φορές εγώ ζορίζομαι γιατί πρέπει να βρω κάτι, ώστε να συμπίπτουμε. Δουλέψαμε με μια ασφάλεια ώστε να κάνουμε το μίνιμουμ και να πάμε μετά για κάτι άλλο. Μετά από 10 λεπτά συζήτησης είπε μόνο ένα ναι. Κάνει πολύ βαθιές αναλύσεις. Δουλεύεις με ένα παιδί που έχει όνειρα και στόχους στη ζωή του. Θέλεις πάντα να είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι για να μπορούμε να συνεχίσουμε».

Δείτε βίντεο: Προπονητής Τεντόγλου: Τον «στρίμωξα» για να πετύχει τη μεγάλη επίδοση
Προπονητής Τεντόγλου: Τον «στρίμωξα» για να πετύχει τη μεγάλη επίδοση
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τεντόγλου «τρέλανε» ξανά την Ευρώπη - Έσπασε όλα τα ρεκόρ και βάζει πλώρη για τα 9 μέτρα

Εθνική: Τζάμπολ στο «Ακρόπολις», πρώτος αντίπαλος η Πολωνία

Ολυμπιακός: Οι Μασούρας και Κούντε έχουν τα περισσότερα λεπτά με Κορμπεράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης