Χρήστου: «Περίμενα πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή» - Δείτε βίντεο

Χρήστου: «Περίμενα πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή» - Δείτε βίντεο

Ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στα 50μ. ύπτιο, Απόστολος Χρήστου μίλησε για το όνειρο που υλοποίησε στη Ρώμη κι αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στον προπονητή του

christou3
Το πρόσωπο του έλαμπε από χαρά, αλλά ταυτόχρονα μπορούσε κανείς να διακρίνει και την... ανακούφιση.

Έπειτα από τρία διαδοχικά χάλκινα μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά στα 100μ. ύπτιο (Λονδίνο 2016, Γλασκώβη 2018, Βουδαπέστη 2020), ο Απόστολος Χρήστου έκανε... το άλμα στην πρώτη θέση κι όπως παραδέχθηκε:

«Ήταν ένα όνειρο που κυνηγούσα 6 χρόνια... Ήταν αυτό που ονειρευόμουν από το 2016 γιατί από τότε συμμετέχω στους τελικούς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κι ήρθε σε μια μεγάλη κούρσα με τρομερή ατμόσφαιρα γιατί ολοι οι Ιταλοί ζητωκραύγαζαν για τον Τσεκόν. Γενικά ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας που τον χάρηκα. Τώρα περιμένω πως και πως να ακούσω τον εθνικό ύμνο... Πολλά χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm6scxvl42lt)


Ερωτηθείς για το πως κύλησε αυτή η απίστευτη κούρσα ο κολυμβητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Δεν σκεφτόμουν πολλά την ώρα του αγώνα, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί έκανα καλή κούρσα και πέτυχα και πανελλήνιο ρεκόρ».


Ο Χρήστου αφιέρωσε την επιτυχία του «στον προπονητή μου Παναγιώτη Βελέτζα γιατί είναι μαζί μου κάθε μέρα όλα αυτά τα χρόνια για ότι χρειαστώ. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί, όπως και στην οικογένεια του γιατί δεν έχει άλλη στήριξη» και έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο στόχο που είναι το βάθρο και στα 100μ ύπτιο, λέγοντας: «Βήμα, βήμα θα έρθουν όλα. Πρώτα πρέπει να βρεθώ στον τελικό και των 100μ. και μια ανταγωνιστική κούρσα όπως η σημερινή θα είναι πολύ καλή».

Ειδήσεις σήμερα:

Σανγκάη - Χάος σε Ikea: Πελάτες τρέχουν στις εξόδους όταν ανακοινώθηκε «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού

Κόλλησε κορωνοϊό και ο Μπουρλά: «Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid»

Ουκρανία: Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη νάρκης ενώ κολυμπούσαν στην Οδησσό - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης