Άγιαξ: Τραυματίστηκε στο χέρι ο Ντούσαν Τάντιτς που έπεσε θύμα ληστείας

Άγιαξ: Τραυματίστηκε στο χέρι ο Ντούσαν Τάντιτς που έπεσε θύμα ληστείας

Ολλανδικό μέσο αποκάλυψε πως o Σέρβος αρχηγός του Άγιαξ πριν από δύο εβδομάδες δέχθηκε βίαιη επίθεση έξω από το σπίτι του

26040100
Ο Ντούσαν Τάντιτς και τη φετινή χρονιά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στη μεσοεπιθετική των πρωταθλητών Ολλανδίας, ωστόσο ο 34χρονος Σέρβος έζηαε μια πολύ δυσαρέστη εμπειρία στα τέλη του περασμένου μήνα όπως αποκάλυψε σήμερα η ολλανδική εφημερίδα De Telegraf.

Το βράδυ της 27ης Ιουλίου ο Τάντιτς πάρκαρε το αμάξι του έξω από το σπίτι του, αλλά βγαίνοντας απ' αυτό αντιλήφθηκε να τον πλησιάζουν δύο κουκουλοφόροι κι αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο οι άνδρες τον καταδίωξαν και λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφεραν να τον σταματήσουν αλλά δεν είχαν υπολογίσει την αντίδραση του Σέρβου, ο οποίος συνπελάκη μαζί τους καταφέρνοντας να βγάζει την κουκούλα ενός ληστή και να τον χαστουκίσει, αλλά να τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι (άγνωστο αν το τραύμα προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο ή από χτύπημα).

Ο Τάντιτς κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά παρά τοο σοκ και τον τραυματισμό του δεν απείχε από τις υποχρεώσεις του Άγιαξ συμμετέχοντας κανονικά σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις για πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχους

Σε συμβολαιογράφο, χωρίς δίκη η αναγνώριση της πατρότητας για παιδιά εκτός γάμου

Άνδρος: «Γιατί μου κόψανε το χέρι;» - Τα πρώτα λόγια του 15χρονου μετά τον τραυματισμό του από ταχύπλοο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης