Αυτή την περίοδο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν παίζει ποδόσφαιρο αφού προέρχεται από επέμβαση και έχει χρόνο για να κάνει... φάρσες.
Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής της Μίλαν που είναι φίλος με τον γνωστό influencer, Khaby Lame, δέχτηκε να παίξει τον ρόλο του κακού, του "γορίλά" σ' ένα βίντεο που ανέβασε στα social media.
Ο Ζλάταν εγινε… γορίλας, και κλήθηκε να υπερασπιστεί τον άκρως επιτυχημένο στα social media Lame, στον δρόμο όταν ένας οδηγός άλλου αυτοκινήτου, ήθελε μπελάδες.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.