Παπασταθόπουλος: «Αυτό που είδαμε με τη Μακάμπι δεν ήταν Ολυμπιακός»

Παπασταθόπουλος: «Αυτό που είδαμε με τη Μακάμπι δεν ήταν Ολυμπιακός»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα και δεσμεύτηκε στον κόσμο ότι θα αλλάξει ο Ολυμπιακός

5654401
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι του Europa League με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός ξεκαθάρισε πως δεν ήταν Ολυμπιακός αυτός που εμφανίστηκε με την Μακάμπι και δεσμεύτηκε για αλλαγή στην ομάδα αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με τη Σλόβαν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη:

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός:«Να τα κάνουμε όλα διαφορετικά. Αυτό το πράγμα με τη Μακάμπι δεν ήταν Ολυμπιακός. Αισθανόμαστε ακόμη άσχημα, ντροπιαστικό ματς. Αποφασίσουμε να δείξουμε σε όλους, ότι ήταν μία κακή στιγμή που δεν πρέπει να γίνει ξανά»



Για τη διαφορά στη φιλοσοφία: «Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που είναι διαφορετικά, χωρίς να πω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο από πριν. Υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι να περάσουμε πιο γρήγορα στη νέα φάση. Ο χρόνος δεν είναι αρκετός για οποιονδήποτε πριν από το παιχνίδι. Έδειξε τα πρώτα πράγματα που θέλει από εμάς στο γήπεδο. Θα είμαστε πιο έτοιμοι, θα βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια από τα πράγματα που μας έχει δείξει».

Τι να περιμένει από την ομάδα αύριο ο κόσμος: «Να περιμένει έναν Ολυμπιακό που θα είναι πεινασμένος από το πρώτο λεπτό, θα παλέψουμε για τη νίκη, θέλουμε να δείξουμε ότι αυτό το οποίο συνέβη ήταν ντροπιαστικό και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν θέλουμε να το ξαναζήσουμε».

Για το σημείο κλειδί με Σλόβαν: «Πιστεύω ότι καθοριστικό είναι πώς θα μπούμε εμείς και πόση υπομονή θα έχουμε στην επίθεση και στην άμυνα. Να είναι κοντά η ομάδα, να έχουμε σωστές αντιδράσεις στον αγώνα. Βάσει και αυτών που μας είπε ο προπονητής, πιστεύω θα έχουμε μία καλή νύχτα και ένα καλό αποτέλεσμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Πύλο - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση από Μεσοχώρι προς Πήδασο

Κίνδυνος για παγκόσμια έλλειψη smartphone από έναν πόλεμο Κίνας - Ταϊβάν

Σολτς κατά Πούτιν: Η τουρμπίνα του Nord Stream 1 είναι έτοιμη και μπορεί να παραδοθεί ανά πάσα στιγμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης