Ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Στέφανο Ντούσκο η κοπέλα του, η Ευαγγελία Αναστασιάδου, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-23 το οποίο διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας.
Η Αναστασιάδου με χρόνο 7:40.82 κατέλαβε την 1η θέση στον τελικό στο σκιφ ελαφρών βαρών και έγραψε ιστορία.
Η Ευαγγελία είχε κερδίσει και το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας πριν από δύο χρόνια.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Τουρκάλα Ελίζ Οσμπέι με 7:43.81, ενώ το χάλκινο πήγε στην Ιταλίδα Κλερίτσι με 7:49.07.
Η Ευαγγελία Αναστασιάδου αναφέρθηκε μετά τον αγώνα της στις δυσκολίες του τελικού και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον τραυματισμό της στο χέρι αφιερώνοντας το χρυσό μετάλλιο στους γονείς της που ήταν παρόντες αλλά και στον γιατρό της Εθνικής ομάδας Δρ. Γιάννη Χριστογιάννη για την βοήθεια του να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και να παρουσιαστεί έτοιμη.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.