Community Shield, Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Η κούπα στους Reds

Community Shield, Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Η κούπα στους Reds

Δείτε τα γκολ - Στους Reds κατέληξε η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Αγγλία - Γκολ και κερδισμένο πέναλτι για τον Νούνιες

liverpoolmaik
H Λίβερπουλ μπήκε... φορτσάτη στη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε με 3-1 τη μεγάλη της ανταγωνίστρια, Μάντσεστερ Σίτι στη «μονομαχία» για το Community Shield και έβαψε «κόκκινο» το πρώτο τρόπαιο της αγωνιστικής περιόδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clt6rw3snjyh)


«Έλαμψε» στο ντεμπούτο του ο Ντάργουιν Νούνιες με κερδισμένο πέναλτι και γκολ που πανηγύρισε έξαλλα. Σκόραρε και έδωσε ασίστ ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι «Κόκκινοι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «King Power Stadium» και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 2' με τον Σαλάχ να σουτάρει άουτ από δύσκολη θέση, αφού πρώτα άδειασε εξαιρετικά τον Κανσέλο.


Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clt778iid1wp)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clt75odwv2vt)


Στο 8' ο Ντε Μπρόινε απάντησε, όταν δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής αλλά ο Φαν Ντάικ έκανε σωτήρια προβολή.



Η Λίβερπουλ εν τέλει άνοιξε το σκορ στο 21'. Ο Σαλάχ «έσπασε» τη μπάλα στον Άρνολντ εκτός περιοχής, ο διεθνής Άγγλος μπακ σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Άκε και κατέληξε στα δίχτυα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clt6thvcc0nt)


Μετά το πρώτο γκολ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κυριάρχησε στο ματς αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Άντριαν. Στο 24' ο Μαχρέζ έβγαλε την κάθετη πάσα, σούταρε ο Ντε Μπρόινε από δύσκολη διαγώνια θέση αλλά αστόχησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clt6kbslo3qp)


Στο 33' ο Χάαλαντ κοντρόλαρε με το στηθός, έπαιξε με το σώμα του τον Ρόμπερτσον και σούταρε, αλλά ο Άντριαν του είπε «όχι». Στη συνέχεια ο Σίλβα έκανε τη σέντρα, προβολή του Νορβηγού, απάντησε εκ νέου ο Ανδαλουσιάνος, ο οποίος σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε την αδύναμη κεφαλιά του Μαχρέζ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clt6buyrd2xd)


Η πρώτη φάση του δεύτερου μέρους έγινε στο 64', όταν ο Νούνιες βγήκε τετ α τετ αλλά ο Έντερσον τον νίκησε. Στο 70' ο νεοαποκτηθέντας Αργεντινός φορ, Χουλιάν Άλβαρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, το γκολ ακυρώθηκε σε πρώτο χρόνο για επιθετικό φάουλ του Φόντεν, όμως σε δεύτερο μέτρησε μετά την παρέμβαση του VAR.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clt4tgd1z2a9)


To ματς εν τέλει «καθάρισε» ο νέος σέντερ φορ της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες. Στο 80' ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ρούμπεν Ντίας.

Ο διαιτητής Πόουσον δεν είδε την παράβαση, όμως διόρθωσε το λάθος του μετά από «on-field review».



Ο Σαλάχ με εξαιρετική εκτέλεση νίκησε τον Έντερσον για το 2-1. Ο Νούνιες «τελείωσε» το ματς στο 90+3' όταν ο Σαλάχ έβγαλε τη σέντρα, ο Ρόμπερτσον έκανε την κεφαλιά-ασίστ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 90+6', όμως εξ επαφής... κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι.



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άντριαν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Ντίαζ, Σαλάχ, Φιρμίνιο (59' Νούνιες).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Άκε, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Σίλβα, Μαχρέζ (58' Άλβαρεζ), Χάλαντ, Γκρίλις (58' Φόντεν).




Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο στην Εύβοια και τον δάγκωσε στο κεφάλι


Θρήνος στην Αυστρία με την αυτοκτονία γιατρού, την απειλούσαν αντιεμβολιαστές

O Σκοτ Ίστγουντ συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης