Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βέρμπιτς

Δείτε βίντεο - Στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έφτασε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

5653414
Όπως αναμενόταν, ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς, προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Βελιγράδι, το μεσημέρι της Παρασκευής για τον Παναθηναϊκό.

Μόνο που η πτήση του τελικά έφτασε στην Αθήνα με μία ώρα καθυστέρηση κι έτσι δεν συνέπεσε η άφιξή του ταυτόχρονα μ' αυτήν του φίλου και συμπαίκτη του στην εθνική Σλοβενίας, Αντρατζ Σπόραρ.



Από το Gazzetta ενημερωθήκατε για το deal μεταξύ του τριφυλλιού και του 28χρονου εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή του. Αυτό θα συμβεί μόλις ο παίκτης περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

5653419
5653405


Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έκανε χρήση tου δικαιώματος της FIFA για τις εμπόλεμες ομάδες, ώστε να μείνει άμεσα ελεύθερος για να τον Παναθηναϊκό και από τον Γενάρη του 2023 θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ''πράσινους'' για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι ο Βέρμπιτς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Europa Conference League.

5653414_2
Κλείσιμο


Το Gazzetta υποδέχτηκε και τον Βέρμπιτς ο οποίος στην πρώτη του δήλωση στο αεροδρόμιο τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος αλλά θα ήθελα να πω περισσότερα όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις».

Το Σλοβένο διεθνή άσο υποδέχτηκαν ο επιχειρησιακός διευθυντής Σπύρος Βλάχος και ο διευθυντής επικοινωνίας Νικόλας Βασιλαράς ενώ τον περίμενε και ο μανατζερ του που είναι ίδιος με του Σπόραρ.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του Τζακ που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο - Δείτε βίντεο

Πλεύρης: Κανένα νόημα να επαναφέρουμε μέτρα, το κύμα έχει ήδη κορυφωθεί

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης