Μετά τον Άντρατζ Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε και την δεύτερη μεταγραφική βόμβα και φέρνει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα τον διεθνή Σλοβένο εξτρέμ, Μπένζαμιν Βέρμπιτς.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης διαβάσατε πως το Τριφύλλι ψάχνει την υπέρβαση και έχει καλές πιθανότητες να την πραγματοποιήσει την ώρα που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον ερχομό του Σπόραρ ενώ χθες το βράδυ όλα έδειχναν happy end, καθώς ο παίκτης δεν επέστρεψε με την αποστολή της Ντιναμό Κιέβου μετά το παιχνίδι με την Φενέρ και στη Σλοβενία θεωρούσαν δεδομένη την μετακίνησή του στην Ελλάδα.
Ο 28χρονος εξτρέμ θα κάνει χρήση του δικαιώματος της FIFA για τις εμπόλεμες ομάδες, ώστε να μείνει ελεύθερος και από τον Γενάρη του 2023 θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ''πράσινους'', καθώς έληγε έτσι και αλλιώς η σύμβασή του.
Η πτήση του Βέρμπιτς από το Βελιγράδι αναμένεται στις 15.00, ο παίκτης ήταν απόλυτα ενεργός με την Ντιναμό αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Conference. Φυσικά αποτελεί μία πολύ δυνατή κίνηση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βάζει στη μηχανή του έναν πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιριστή.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.