Λιόλιος: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ»

Λιόλιος: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος επιβεβαίωσε την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου

4892531
Πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση του στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στο  Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες αργότερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ επιβεβαίωσε την παρουσία του Γιάννη στο μεγάλο ραντεβού και σημείωσε με έμφαση ότι υπεραγαπά την εθνική και την Ελλάδα.

«Ο Γιάννης επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει πολύ την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clm71z2bpcgh)


Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Eurobasket, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος πριν από δύο ημέρες εμμέσως. Θα είναι το Σεπτέμβριο στο Eurobasket μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους όσους ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ.

Κλείσιμο
Παράλληλα αποκάλυψε ότι στο προπονητικό τιμ της Ελλάδας θα βρίσκεται και ο Τζος Οπενχάιμερ, assistant coach των Μιλγουόκι Μπακς.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα, θα «καεί» σήμερα η δυτική Ελλάδα - Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του

Ιντεάλ: Οι χρυσές εποχές και τα μεγάλα πλήγματα του ιστορικού κινηματογράφου της Αθήνας

Mega deal στην ιδιωτική υγεία - Συγχωνεύονται Ερρίκος Ντυνάν και Euromedica
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης