Μάιλς Μπρίτζες: Αντιμετωπίζει κατηγορία για κακοποίηση ανηλίκου

Μάιλς Μπρίτζες: Αντιμετωπίζει κατηγορία για κακοποίηση ανηλίκου

Ο μπασκετμπολίστας των Χόρνετς Μάιλ Μπρίτζες θα παρουσιαστεί στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες με τις κατηγορίες της κακοποίησης της συντρόφου και των παιδιών του

25024046
Για τρία κακουργήματα κατηγορείται ο παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάιλς Μπρίτζες.

Ο άσος του NBA επιτέθηκε και χτύπησε την σύντροφό του, όπως κατήγγειλε η ίδια, και μάλιστα μπροστά στα δύο παιδιά τους τα οποία δεν γλίτωσαν και εκείνα!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου και ο Μάιλς Μπρίτζες συνελήφθη στο Λος Άντζελες με την κατηγορία της βιαιοπραγίας μετά από επεισόδιο που φέρεται να είχε με γυναίκα η οποία χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.

Ο 24χρονος πλήρωσε εγγύηση 130 χιλιάδων δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος αλλά θα οδηγηθεί ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου του Λος Άντζελες με την κατηγορία της κακοποίησης της συντρόφου του αλλά και των ανήλικων παιδιών του.

Κλείσιμο
mails_2
mails_1


Η σύντροφος του έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες μετά από την επίθεση που δέχτηκε και υποστήριξε στην αστυνομία ότι τα χτυπήματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντικές βλάβες.



Οι Χόρνετς από την πλευρά τους εξέδωσαν ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπρίτζες, χωρίς ωστόσο να θέλουν να πουν κάτι παραπάνω πάνω στο θέμα.

«Γνωρίζουμε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Μάιλς Μπρίτζες. Είναι σοβαρές κατηγορίες και συνεχίζουμε να εξετάζουμε την υπόθεση. Για την ώρα δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο επιπλέον σχόλιο», ανέφερε η ανακοίνωση των Χόρνετς.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης