Σαν νέος Οδυσσέας οΣτέφανος Τσιτσιπάςμετά από την περιπλάνηση ανά την Ελλάδα επέστρεψε στη βάση του, η οποία δεν είναι η Ιθάκη αλλά η Βουλιαγμένη.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά από την περιοδεία του στο Ιόνιο πέλαγος και το πέρασμα από την Πάτρα επέστρεψε στη Βουλιαγμένη, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να συναντήσει τους παλιούς του φίλους και να γευτεί τα αγαπημένα του εδέσματα.
Ήδη με ανάρτηση του στο Twitter μας παρουσίασε το στέκι του ενώ σύντομα θα αφήσει τις κρεπάλες και θα πιάσει ρακέτα αφού στις αρχές Αυγούστου επιστρέφει στη δράση στον Καναδά.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.