Σαν νέος Οδυσσέας οΣτέφανος Τσιτσιπάςμετά από την περιπλάνηση ανά την Ελλάδα επέστρεψε στη βάση του, η οποία δεν είναι η Ιθάκη αλλά η Βουλιαγμένη.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά από την περιοδεία του στο Ιόνιο πέλαγος και το πέρασμα από την Πάτρα επέστρεψε στη Βουλιαγμένη, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να συναντήσει τους παλιούς του φίλους και να γευτεί τα αγαπημένα του εδέσματα.
Ήδη με ανάρτηση του στο Twitter μας παρουσίασε το στέκι του ενώ σύντομα θα αφήσει τις κρεπάλες και θα πιάσει ρακέτα αφού στις αρχές Αυγούστου επιστρέφει στη δράση στον Καναδά.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.