Άννα Λεβαντόφσκα: Η καυτή σύντροφος του Λεβαντόφσκι έτοιμη να κατακτήσει τη Βαρκελώνη

Άννα Λεβαντόφσκα: Η καυτή σύντροφος του Λεβαντόφσκι έτοιμη να κατακτήσει τη Βαρκελώνη

Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι το μυστικό της επιτυχίας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Η 33χρονη πρωταθλήτρια του καράτε με 38 μετάλλια στη συλλογή της είναι επιπλέον μια επιτυχημένη διατροφολόγος αλλά πάνω από όλα μια σπουδαία σύζυγος και μητέρα των παιδιών του νέου άσου της Μπαρτσελόνα

λε
Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει μια δυνατή γυναίκα. Αυτή στην περίπτωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι η Άννα Λεβαντόφσκα, την οποία παντρεύτηκε το 2013 και έχει αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά.

Η Άννα που έχει την ίδια ηλικία (33 ετών) με τον σύντροφο της αφού έχει γεννηθεί το 1988 και είναι μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα. Μετά από 9 χρόνια στη Γερμανία (Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου) η Άννα αλλάζει περιβάλλον και θα μένει πλέον στη Βαρκελώνη αφού ο Ρόμπερτ θα παίζει στην Μπαρτσελόνα.

Περίμενε πως και πως αυτή τη μεταγραφή και μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε φανερώσει άθελα της το φλερτ της Μπάρτσα με τον σύζυγο της αφού άρχισε να μαθαίνει ισπανικά.

Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι παθιασμένη με τον αθλητισμό, την γυμναστική, τη μόδα αλλά και την διατροφή.


Κλείσιμο

Προέρχεται απο οικογένεια με παράδοση στο καράτε και από τα 13 της όπου και ξεκίνησε δυναμικά στο χώρο έως το φινάλε της καριέρας της κέρδισε 38 μετάλλια ανάμεσα στα οποία και σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα κατηγοριών.




Έχει αποκτήσει πτυχίο διατροφολόγου και έχει το δικό της blog όπου δίνει συμβουλές. Της αρέσει να αναλαμβάνει ανθρώπους με παραπανίσια κιλά και να τους βοηθά όχι απλά να τα χάσουν αλλά να τους αλλάζει τη ζωή.

Το 2014 έγραψε και παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο: «Ζήσε υγιείς και δραστήριοι με την Άννα Λεβαντόφσκα». Έχει επίσης κυκλοφορήσει αρκετά DVD στα οποία μοιράζεται ασκήσεις και προπονήσεις.

Είναι από τα κεντρικά πρόσωπα σε διαφημιστικές καμπάνιες στη χώρα της ενώ έχει παρουσιάσει και εκπομπή στην τηλεόραση με θέμα τις πολεμικές τέχνες.

Το 2019 κυκλοφόρησε τα καλλυντικά Phlov.

Με τον Ρόμπερτ παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου 2013 στο Σέροκ. Το 2017 έφερε στον κόσμο την πρώτη κόρη τους, την Κλάρα, και το 2020, την δεύτερη, τη Λόρα.

Είναι το στήριγμα του σπουδαίου γκολτζή και ο άνθρωπος που κρατάει δεμένη την οικογένεια τους και του επιτρέπει να δουλεύει απερίσπαστος για να πετυχαίνει τους στόχους του στα γήπεδα.




Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης