Παναθηναϊκός-Γουότφορντ 0-0: Θετικό ξεκίνημα με σούπερ Τσέριν!

Παναθηναϊκός-Γουότφορντ 0-0: Θετικό ξεκίνημα με σούπερ Τσέριν!

Εχασε τρεις - τέσσερις καλές ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη στο πρώτο φιλικό του με αντίπαλο τη Γουότφορντ, έμεινε τελικά στο 0-0, με πολύ καλή εμφάνιση του Τσέριν στο ανεπίσημο ντεμπούτο του

5642333
Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας ξεκίνησε με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Σάντσες και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας.

Κουρμπέλης, Ηλιάδης, Αλεξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή, αριστερός εξτρέμ ο Σαρδελής, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή του 4-3-3 ο Ιωαννίδης.

Στο 30’ ο Φακούντο Σάντσες λόγω ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε από τον Βαγιαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τον Λοντίγκιν στην εστία. Κώτσιρας στα δεξιά της άμυνας, Γκάνεα στα αριστερά και ο Σιδεράς με τον Σάρλια οι δύο στόπερ. Ρούμπεν και Τσέριν οι δύο κεντρικοί μέσοι. Καρλίτος σε επιτελικό ρόλο, Αϊτόρ στο αριστερό φτερό, Βαγιαννίδης στο δεξί και στη κορυφή του 4-2-3-1 ο Καμπετσής. Στο 83’ ο Κρυπαράκος μπήκε αντί του Βαγιαννίδη.

Ανταγωνιστικός με συνοχή, καλή κυκλοφορία αλλά χωρίς δημιουργία
Στο πρώτο ημίχρονο το ‘’τριφύλλι’’ παρουσίασε κάποια πράγματα γνωστά από πέρσι που αποκτούν ιδιαίτερη αξία κόντρα στον σημερινό αντίπαλο, μία ομάδα της Premier League(από φέτος στη Championship) όπως η Γουόφορντ που κατεθέτει στο χορτάρι αρκετά τρεξίματα, δύναμη και υπήρχε τεράστια διαφορά στο physical game.

Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς είχε πολύ καλή συμπεριφορά πίσω από την μπάλα, δεν επέτρεψε στους Άγγλους να απειλήσουν ιδιαίτερα και είχε αρκετά καλά επίπεδα συνοχής. Οι ‘’πράσινοι’’ κυκλοφόρησαν την μπάλα καλά στα δύο τρίτα του γηπέδου αλλά στο επιθετικό τρίτο έλειψαν το καθαρό μυαλό, οι καλές επιλογές, το κάτι παραπάνω, ώστε να προκύψουν περισσότερες ευκαιρίες.

Κλείσιμο
Ο Σαρδέλης στο 10’ μετά από κλέψιμο ψηλά του Παναθηναϊκού σούταρε με τον Μπάχμαν να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ και στο 26’ ο πορτιέρε της Γουότφορντ μπλόκαρε εύκολα το μακρινό σουτ του Ιωαννίδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbyj35l88ep)


Οι Άγγλοι με Πέδρο, Γκόσλινγκ και Μπάγιο απείλησαν την εστία του Μπρινιόλι με σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Ιταλός ήταν σε ετοιμότητα και… καθάρισε τις φάσεις.

Ανώτερος από το 60’ και μετά, έχασε ευκαιρίες για τη νίκη
Στο δεύτερο μέρος η Γουότφορντ μπήκε πιο δυνατά, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Πέδρο και Καγέμπε αλλά από το 60’ και μετά και έπειτα από την είσοδο του Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος, έφτιαξε φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει. Στο 59’ με τον Καρλίτος, στο 63᾽ο Αϊτόρ στο 68’ ο Βαγιαννίδης και ο Γκάνεα στο 70’ είχαν καλές στιγμές για να εξαργυρώσουν το πολύ καλό πρόσωπο της ομάδας του. Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με το ‘’τριφύλλι’’ να παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clc0933aysk9)


Ξεχώρισε ο Τσέριν
Από τα νέα πρόσωπα ο Άνταμ Τσέριν πραγματοποίησε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξεχώρισε για τις σωστές του αποφάσεις με την μπάλα, είχε μερικές εξαιρετικές μεταβιβάσεις ενώ ανασταλτικά έδωσε πολύτιμες λύσεις και σε γενικές γραμμές έκανε μία σούπερ εμφάνιση. Από κει και πέρα, ο Λοντίγκιν σε δύο περιπτώσεις φώναξε ‘’παρών’’ ενώ και ο Γκάνεα είχε θετική εικόνα τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκύρος μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Μωβ μέδουσες: Ο χάρτης με τις πιο επικίνδυνες παραλίες στην Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη – Δείτε πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης