Διακοπές με το ιδιόκτητο υπερπολυτελές γιοτ αξίας €6 εκατ. για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Διακοπές με το ιδιόκτητο υπερπολυτελές γιοτ αξίας €6 εκατ. για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέρα από την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων έχει κι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό γιοτ όπου... χαλαρώνει με την οικογένεια του

skafos-ronaldo-arthro
Από το περασμένο Σάββατο όταν και διέρρευσε η πληροφορία που τον ήθελε να ζητά και επίσημα μεταγραφή από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτου συναγερμού.

Ο οποίος έγινε ακόμη πιο... έντονος μετά το σημερινό αίτημα του για παράταση της άδειας που είχε (και έληγε σήμερα) για «οικογενειακούς λόγους».

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ ο CR7 έζησε πέρσι μια πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά δεν δείχνει κι ο ίδιος διατεθειμένος να είναι μέρος μιας ομάδας που προσπαθεί να χτιστεί από το μηδέν και δύσκολα θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ο Πορτογάλος περιμένει τις εξελίξεις κι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μεσόγειο, εναλλάσοντας την πολυτελή βίλα που έχει νοικιάσει στη Μαγιόρκα με το εξίσου εντυπωσιακό γιοτ που έχει αγοράσει πριν λίγα χρόνια.

Azimut Grande 27 METRI


Ο CR7 έχει μια τρομερή συλλογή από αυτοκίνητα, αλλά και το σκάφος του είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης στο οποίο απολαμβάνουν την κάθε στιγμή αυτός και η οικογένεια του.

Azimut2
Azimut


Κλείσιμο
Το Azimut Grande, ένα σκαρί 27 μέτρων, πέρασε στην κατοχή του Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2020 έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, διαθέτει 4 καμπίνες (κι άλλες δύο για το πλήρωμα), ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν ευρύχωροι και φωτεινοί χώροι (χάρη στα τεράστια παράθυρά του).



Στην εξωτερική του επιφάνεια υπάρχει η πλατφόρμα με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, χώρος χαλάρωσης και φυσικά τραπεζαρία...

Κι αυτές ακριβώς οι ανέσεις που προσφέρει επιτρέπουν στον Κριστιάνο και την Χεορχίνα, πέρα από τα 5 παιδιά τους να φιλοξενούν κάθε καλοκαίρι κι άλλους συγγενείς και φίλους...


Ειδήσεις σήμερα:

Τέτα Καμπουρέλη για Βαρβάρα Κίρκη: «Την τελευταία φορά φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου κι έδειχνε πολύ ανήσυχη»

Με γροθιές στο πρόσωπο ξυλοκόπησε την 30χρονη ο 22χρονος σύντροφός της στο Νέο Φάληρο

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης